Wat bomen kunnen, kan ik ook!

Screen Shot 2021 03 02 at 11.31.36

Ik stond braaf te rekken en strekken bij de leuning van de brug aan het eind van mijn hardlooprondje. Een beetje verveeld keek ik ondertussen in het water, en werd aangenaam verrast door het schitterende spiegelbeeld van de bomen in het water.

Wat de bomen kunnen, kan ik ook!

‘Dat kan ik ook!’ dacht ik triomfantelijk.

Spiegelbeeld

Tsja…

Dat van de bomen is toch mooier….

N.B. Voor wie zich afvraagt wat ik toch op mijn schoenen heb zitten: links zit een soort veiligheidsmunt met mijn adresgegevens erop, mocht me onderweg wat overkomen. En rechts zit een lampje van de Action. Dat doe ik altijd aan in de winter, in combinatie met mijn Kalenji Runlight lamp.

Similar Posts

18 Comments

  1. En zónder in het water te kukelen, knap hoor want die bomen staan stevig met hun “voeten”in de grond, jij niet.

  2. Je bent wel beter voorbereid op iets met behulp van je schoenen dan de bomen.
    Maar jullie kunnen je spiegelen aan elkaar. Hans

  3. Dat muntje op je schoen is wel een goede tip en je nam dan ook erbij mooie fotografie mee. Het is als de wereld die je een spiegel voorhoudt en laat zien hoe mooi het leven wel niet is. Maar niet zo dicht bij de rand gaan staan want als je uit zal glippen ontvang je wel een gratis douche. 😉

  4. Ik ben dan weer zo iemand die z’n telefoon uit z’n handen zou laten vallen…
    Maar jij hebt het geprobeerd!

  5. Je gaat in ieder geval verstandig lopen! Maar ik moet toch eerlijk zeggen dat ik de weerspiegeling van de bomen beter vind. Je staat op een verkeerd plekje, denk ik.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.