Reacties

10 redenen waarom Loralei Gilmore irritant is — 24 reacties

 1. Ik heb de serie laatst ook gekeken en ik vind het een leuk sfeertje maar ik snap je wel hoor. Er zitten heel veel van dat soort dingen in waarvan ik denk..nou ehmm hmmm. Maar ik vind het totaalplaatje leuk. Ben zeer benieuwd naar het vervolg:-)

  • Ik houd ook van het totaalplaatje. Op het moment is het bijvoorbeeld herfst in Stars Hollow, en overal om lantaarnpalen zijn herfstblaadjes gedrapeerd. Ik vind het daar zo gezellig!

  • Het is ook net alsof ik het nu met andere ogen bekijk : )
   Toen ik het de eerste keer keek vond ik Lorelei minder irritant.

   Maar de totaalserie vind ik desondanks leuk.

 2. Haha zo herkenbaar dit! Heb de serie deze zomer gekeken op Netflix. Gilmore Girls is leuk, maar stoor me ook vaak aan de personages. Zelfde als bij Pretty Little Liars. En toch blijven we kijken :')

 3. Ik vind haar juist heel leuk. Ze heeft een moeilijke jeugd gehad bij een koude en veeleisende moeder en werd alleenstaande moeder. Om haar kind de kansen te geven die ze zelf niet had is ze gedwongen geld aan te nemen van haar rijke ouders, wat ze vreselijk vindt doordat ze los van hen en hun verwachtingen wil zijn en ook altijd zelf voor haar dochter en zichzelf heeft gezorgd.
  Ze zorgt er ook voor dat ondanks haar eigen gevoelens over haar ouders haar dochter wel een goede relatie kan hebben met hen.
  Ik kan me dus niet zo vinden in wat je schrijft :-)
  (En ja, taart eten zonder nog te zoeken is wel asociaal en een verloving niet persoonlijk verbreken ook! Haha! Toch wel stukjes met je eens dus!)

  • Zoals jij het beschrijft klinkt het inderdaad wel positief Anke. Maar ik vind juist dat Lorelei de relatie tussen Rory en haar opa en oma helemaal niet bevordert.

   En ik heb soms juist echt medelijden met Lorelei's moeder.

  • Het is qua vormgeving een hele gezellige en mooie serie Els.

   Lorelei kan wel aardig zijn. Als ze tenminste niet heel stom bezig is. 2% van de tijd dus ongeveer : )

 4. Ik keek altijd Gilmore Girls toen het nog op tv was en nu in de laatste weken zwangerschap had ik een proefmaand Netflix en verheugde ik me erop Girlmore Girls te kijken. Het viel in eerste instantie een beetje tegen en wel precies om de reden die jij noemt! Maar inderdaad, toch stug doorkijken ;)

  • Ik ben de eerste keer dat ik weer ging kijken niet verder dan 20 minuten gekomen. Mijn oudste dochter tipte me om de eerste twee afleveringen gewoon over te slaan, en toen ging het wel : )

   En nu vind ik het genieten van Stars Hollow.

 5. Doorheen de latere seizoenen begrijp je wel beter waarom ze zo tegen haar moeder is. Ik mag Lorelai wel maar de punten die je opsomt zijn wel terecht :-) Dat ongezond eten stoort me inderdaad ook!
  Ik heb de serie meer dan tien jaar geleden nu beginnen zien en was er gewoon verliefd op! Ik vind ook dat de serie één van de weinige is die even goed blijft doorheen de seizoenen. Ik was dan ook al jaren aan het dromen van een vervolg en nu is het zo ver :-)

 6. Wat grappig dat je zo over haar valt nu. Ik ben echt dol op Lorelei, ondanks haar soms wat gekke en minder sociale dingen. Uiteindelijk is ze wel een hele lieve moeder die voor haar kind zorgt, ondanks haar eigen kille en moeilijke jeugd. Ik blijf fan. En ik kan ook echt niet wachten tot de nieuwe serie online staat! Ben heel benieuwd hoe het dan met ze is!

 7. Mijn jongste dochter en ik zijn net begonnen met kijken, en tot nog toe vind ik het wel leuk, Het was ons ook al wel opgevallen dat ze overal lak aan heef. Maar op zich vind ik het wel lachwekkend en neem het niet te serieus ooo bijv die kleding die ze aan trok toen haar dochter voor het eerst naar die dure school ging, hoe verzint ze het?

  • Ik weet dat het maar een serie is, maar ik vond dat heel stom van haar moet ik bekennen. Haar dochter begint daar net, en ze is te beroerd om op tijd klaar te staan en zich netjes te kleden.

 8. Haha, ik had hetzelfde gevoel! Ik heb inmiddels alle seizoenen gekeken (zwangerschapsverlof enzo) en ook ik dacht, goh had ik vroeger ook al door dat Lorelei zo asociaal is? Ze maakt ook nog eens onaardige grapjes over mensen hun muziek en kledingkeuze.
  Er zitten trouwens ook heel wat foutjes in de serie. In het eerste seizoen eten ze elke keer maar één hap van hun eten en gaan dan weer weg. Verder kloppen er vaak dingen niet qua tijd. Rory die vanuit Rome belt dat ze die dag op het vliegtuig zal stappen en dan een paar uur later al weer thuis is. Emily en Richard die zeggen dat ze 2 maanden op vakantie gaan, maar de volgende aflevering gewoon thuis zijn en niemand die het er nog over heeft.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>