Reacties

Virgin River op Netflix: ontspannen, knus kijkvoer — 16 reacties

  1. Misschien vind je When calls the Heart dan wel leuk? Zelfde genre, maar beter. Staat op netflix.

    Ik heb Virgin River ook gezien, vond het wel kijkbaar, maar voorspelbaar inderdaad. Ik heb de serie overigens zonder mijn man gekeken, die zou ik er geen plezier mee doen.

  2. Ik had de boeken gelezen, en genoten van de serie. Gewoon onbekommerd vermaak, niet alleen maar geweld of oorlog zoals zoveel series. Rond deze tijd ben je wel toe aan een "feel good"serie.

    • Als je van pittoreske Amerikaanse dorpjes en natuur houdt, kan het leuk voor je zijn Francky. Maar als je hecht aan een beetje originaliteit denk ik niet dat je het wat zult vinden.

  3. Hahaha dit moet ik gaan kijken. Na jouw negatieve recentie van Lucifer zijn mn man en ik uit nieuwsgierigheid gaan kijken en verslaafd geraakt aan Lucifer! Zo’n goede serie en niet voor niets het meest gestreamd in 2019!

    Ik heb deze boekenreeks verslonden evenals de andere series van Robyn Carr. Ben benieuwd hoe de verfilming is!

  4. Ik vond de serie wel te verteren; gewoon lekker pretentieloos vermaak met een niet geheel onaantrekkelijke mannelijke hoofdrolspeler. ;-) Ben wel benieuwd naar serie 2. (Ik neem aan dat die wel komt want deze serie had een open einde.)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>