Reacties

Gilmore Girls : a year in de the life — 17 reacties

 1. Gilmore Girls kijk ik eigenlijk niet meer. Vond het toen wel leuk! Ik vind dat er op Netflix tegenwoordig zoveel betere series zijn uit datzelfde genre...ons 'serie-moment' is meestal 's avonds op de bank met mijn man. Ik doe hem dan geen plezier met GG...????

 2. Ik heb het inmiddels ook gezien en om heel eerlijk te zijn had ik er toch wel meer van verwacht. Ook ik vind het te oppervlakkig en dan die einde? Zal er ook weer een vervolg komen?

  • Ja, het einde biedt inderdaad zeker de mogelijkheid voor een vervolg. Maar dan hoop ik dat ze dat weer op de oorspronkelijke manier doen van een heel seizoen met zo'n 20 afleveringen.

 3. Wat mij betreft kan er zo weer een serie gemaakt worden. Het slot van deze afleveringen leent zich er goed voor... Maar dan inderdaad weer zoals in de echte serie en niet wat ze met deze vier afleveringen gedaan hebben. sommige dingen vond ik echt een beetje te ver gezocht...

 4. Ik heb samen met mijn dochter gekeken en vond de laatste afleveringen ook niet zo heel leuk We hadden meer van het huwelijk willen zien en die musical was ook te langdradig, maar van mij mogen ze zo weer een vervolg maken hoor we hebben echt genoeten van de serie en moesten ook echt even bij komen van afkick verschijnselen nu we geen maffe gilmore meiden meer kunnen zien.

  • Ja, die musical duurde echt te lang. En het ging ook gewoon helemaal nergens over. Ik snap niet wat die in het verhaal deed.

   Maar ik mis Stars Hollow nu ook : (

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder