Kerstpakketten 2019 en het leukste pakket is van….

Kerstpakket 2019Als fulltime moeder/ fulltime blogger vallen mij helaas geen kerstpakketten ten deel. Ja, ik kan er natuurlijk eentje voor mezelf kopen, maar dat is niet hetzelfde. Dat is net zoiets als jezelf een massage geven.

Dus gelukkig kan ik mee genieten van de kerstpakketten van mijn gezinsleden!

Hieronder de oogst van kerstpakketten 2019

Het kerstpakket 2019 van mijn zoon van zijn baantje bij het pannenkoekenhuis:

Kerstpakket 2019

Een bijzonder leuk kerstpakket, met ook nog eens spullen die allemaal bruikbaar zijn. Het bevat:

 • Grijze stoffen mand, waarin ook het kerstpakket 2019 zit
 • Lays naturel chips
 • Mooi trommeltje met Merry Christmas er op
 • Haribo  Chamallows voor op de barbecue
 • Kaarsenhouder in stervorm
 • Lonka Soft Fudge
 • Zak met chocolade kerstballen
 • Vierkante houten sierschaal, waar je bijvoorbeeld fruit in kunt leggen
 • Simpele keukenklok van Studio Home
 • Powerbank voor smartpohones
 • Zak met 20 stuks Twixen, Bounty’s, Marsen etc.
 • 9 geurende waxinelichtjes
 • Kerstboom ornament

Het kerstpakket 2019 van mijn man

Een VVV cadeaukaart t.w.v. 60,-. Mijn man is kort van stuk, en kan bij de C&A vaak goed slagen voor broeken: ze verkopen daar namelijk lengtematen. Dus ik denk dat hij de VVV cadeaukaart daar goed kan gaan gebruiken.

IMG 20191222 102728

Kerstpakket 2019 van mijn jongste dochter

En last but not least, het kerstpakket van mijn jongste dochter die bij een lingeriewinkel werkt:

IMG 20191222 102816

Ze heeft hem gul beloofd voor Eerste Kerstdag bij de koffie!

En het beste kerstpakket 2019 is… die van mijn jongste zoon! Ik vind zijn kerstpakket echt superleuk. En niet alleen omdat hij mij de Soft Fudge heeft gegeven ; )

Zaten er in jouw kerstpakket allemaal spullen waar je eigenlijk niets mee kunt? Denk dan eens aan je kerstpakket doneren!

Wat was jouw kerstpakket dit jaar?

Similar Posts

22 Comments

 1. Die van je zoon is echt leuk, vind ik! Ik kreeg een pakket met allerlei eten. Het is direct naar mijn moeder vertrokken. Ik wil geen kerstpakket in huis hebben van een instantie waar ik slechts op de loonlijst sta omdat ze me er niet binnen twee jaar na ziekmelding af mogen knikkeren.

 2. Leuk om een kerstpakket te ontvangen, ik krijg ze hier ook niet.
  In het bedrijfsleven wel, maar in mijn sociale werk niet meer en nu ook niet meer. Hans

 3. Als vrijwilligers van het RonaldmcDonald-huis mogen wij heel gul meedoen met het kerstpakket van de het ziekenhuis waar het huis aan verbonden is. Je krijgt een code en kan zelf iets kiezen van de website, een verrassingspakket is ook mogelijk. Maar uiteindelijk kies ik elk jaar toch de boekenbon, daar weet ik zeker van dat ik er blij van ga worden! Daarnaast krijgen de vrijwilligers ook een cadeautje van het huis zelf (dat wordt elk jaar geschonken door Bofligt) en dit jaar was het een echt superleuk 3D kerststalletje! We zijn weer schandalig verwend!!

 4. Beetje een karig kerstpakket die van je dochter, maar beter iets dan niets. Mijn kerstpakket was overigens best goed gevuld, met dingen die ik zelf ook lekker vind. Dat is ook een ding ;)

 5. Persoonlijk hoeven van mij kerstpakketten helemaal niet. Als ik iets te eten wil, dan koop ik het zelf wel. Weet ook zeker wat ik krijg. Ik geef meestal de helft van mijn pakket weg omdat we het toch niet eten.

  Love as Always
  Di mario

 6. Als je met pensioen gaat val je ook meteen overal buiten. Weg is weg denk ik dan… Gelukkig hadden we het pakket van mijn vrouw nog, maar de helft daarvan gaat ook de vuilnisbak in.

 7. Wat heb ik gekregen, een voucher voor een gratis lunch in ons eigen inhouse lunchroom. 25 euro aan bonnen alleen te besteden in onze eigen inhouse winkel. Wat mis ik een lekkere verrassingskerstpakket, alleen al van het uitpakken genoot ik.

 8. Ik krijg ruim 15 jaar geen kerstpaketten meer en vind dat prima. Voor die tijd ergerde ik me vaak aan de samenstelling. Rommel die ik zelf niet zou kopen zat doodleuk in zo’n pakket. Tegenwoordig let ik ook op zout, suiker, vet en alcohol. Begin ook altijd voor de Kerst met afvallen. Wat er niet aan eet hoeft er ook niet af. ;-)

 9. Kreeg ook altijd kerstpakket, voor het eerst dit jaar cadeaubon van bol.com van 50 euro. Superblij mee, daar heb je tenminste wat aan. Meteen alweer uitgegeven want mijn elektrische deken was net kapot gegaan.

 10. Altijd leuk, een kerstpakket! Ik heb een theaterbon gekregen. Niet echt mijn ding maar je kunt nou eenmaal niet iedereen tevreden stellen. Ik geef ‘m gewoon aan mijn dochter, geen probleem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.