Reacties

Kerstpakketten 2019 en het leukste pakket is van.... — 22 reacties

 1. Die van je zoon is echt leuk, vind ik! Ik kreeg een pakket met allerlei eten. Het is direct naar mijn moeder vertrokken. Ik wil geen kerstpakket in huis hebben van een instantie waar ik slechts op de loonlijst sta omdat ze me er niet binnen twee jaar na ziekmelding af mogen knikkeren.

 2. Als vrijwilligers van het RonaldmcDonald-huis mogen wij heel gul meedoen met het kerstpakket van de het ziekenhuis waar het huis aan verbonden is. Je krijgt een code en kan zelf iets kiezen van de website, een verrassingspakket is ook mogelijk. Maar uiteindelijk kies ik elk jaar toch de boekenbon, daar weet ik zeker van dat ik er blij van ga worden! Daarnaast krijgen de vrijwilligers ook een cadeautje van het huis zelf (dat wordt elk jaar geschonken door Bofligt) en dit jaar was het een echt superleuk 3D kerststalletje! We zijn weer schandalig verwend!!

 3. Persoonlijk hoeven van mij kerstpakketten helemaal niet. Als ik iets te eten wil, dan koop ik het zelf wel. Weet ook zeker wat ik krijg. Ik geef meestal de helft van mijn pakket weg omdat we het toch niet eten.

  Love as Always
  Di mario

 4. Als je met pensioen gaat val je ook meteen overal buiten. Weg is weg denk ik dan... Gelukkig hadden we het pakket van mijn vrouw nog, maar de helft daarvan gaat ook de vuilnisbak in.

 5. Wat heb ik gekregen, een voucher voor een gratis lunch in ons eigen inhouse lunchroom. 25 euro aan bonnen alleen te besteden in onze eigen inhouse winkel. Wat mis ik een lekkere verrassingskerstpakket, alleen al van het uitpakken genoot ik.

 6. Ik krijg ruim 15 jaar geen kerstpaketten meer en vind dat prima. Voor die tijd ergerde ik me vaak aan de samenstelling. Rommel die ik zelf niet zou kopen zat doodleuk in zo'n pakket. Tegenwoordig let ik ook op zout, suiker, vet en alcohol. Begin ook altijd voor de Kerst met afvallen. Wat er niet aan eet hoeft er ook niet af. ;-)

 7. Kreeg ook altijd kerstpakket, voor het eerst dit jaar cadeaubon van bol.com van 50 euro. Superblij mee, daar heb je tenminste wat aan. Meteen alweer uitgegeven want mijn elektrische deken was net kapot gegaan.

 8. Altijd leuk, een kerstpakket! Ik heb een theaterbon gekregen. Niet echt mijn ding maar je kunt nou eenmaal niet iedereen tevreden stellen. Ik geef ‘m gewoon aan mijn dochter, geen probleem.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder