Reacties

Kerstpakket doneren (als je niet weet wat je ermee moet) — 40 reacties

 1. Niet, ook ik krijg als vrijwilliger een kerstpakket, maar wij krijgen een speciale code, voor een website waar we ons eigen kerstpakket mogen samen stellen. Erg leuk om te doen, en omdat je zelf kiest, van huishouden, tot badkamer, tot woonkamer, boeken of speelgoed, zit je altijd goed!

  X

 2. Ik krijg als pensionado geen kerstpakket meer, maar ik doe mee aan een puzzelprijsvraag van de thuiszorg. De prijzen zijn boodschappenpakketten, die worden in januari uitgeloofd.
  Omdat ik èn koolhydraatarm èn vegetarisch/veganistisch eet, had ik al besloten om mijn pakket te doneren mocht ik een pakket winnen. Ik neem dan contact op met het wijkteam, zij weten vast wel iemand die er blij van wordt.

 3. Ik werk voor 2 werkgevers en krijg van ieder een kerstpakket. De een is een groot schoonmaakbedrijf dat over de hele wereld zit. Zij hebben de mond vol van duurzaamheid, maar dat blijkt niet echt uit het kerstpakket. Oke er zitten 2 bamboobakjes in , maar verder zijn het eenspersoonsverpakkingen van een aantal snacks en zitten die in plastic dat dan ook nog eens bedrukt is met het bedrijfslogo. De bijgevoegde kerstkaart is geplastificeerd. Bovendien was het kerstpakket ondanks alle lovende woorden nog niet de helft van wat het vorig jaar was. Heel bijzonder als dan in de kerstkaart staat dat het pakket onderstreept hoe groot de waardering voor onze inzet in deze moeilijke corona tijd is ?????
  Hoe anders was het bij mijn andere werkgever een veel kleiner schoonmaakbedrijf dat met een 1 1/2 mtr pakket op de proppen kwam, super origineel in een 1 1/2 mtr lange kartonnen doos met als tekst 1 1/2 mtr waardering voor je inzet. Met eenvoudige maar voor iedereen bruikbare produkten , wat ik niet lekker vind gaat naar mijn dochter of mijn vriend , Ik weet het je moet dankbaar zijn dat je uberhaupt wat krijgt, maar met een minder dan modaal inkomen is een extraatje altijd meer dan welkom. Mijn 1e werkgever heb ik bedankt met een mailtje met al misschien venijnige opmerking hoe goed het pakket hun waardering onderstreept. De 2e heb ik een mailtje gestuurd met een bedankje en een complimentje over hoe het pakket gepresenteerd en gevuld was.

 4. Hij is al bijna op... ;-) Ìk vind een pakketje altijd wel leuk. Wat we niets vinden dat vind altijd wel een weg naar een ander. Er hoeft niets weggegooid te worden.

  Love As always
  Di Mario

 5. Goed idee, dat doneren van kerstpakketten. Bij mij ging meestal het grootste deel van de inhoud naar mijn moeder. Dit jaar kreeg ik er voor het eerst geen. Vond ik een goede reden om voor mezelf iets leuks te kopen;).

 6. Wat een leuke pakketten! Wij moeten op de kleintjes letten op mijn werk dus wij kregen een standaardje om je telefoon in te zetten. Ik vond het leuk; het gaat om het gebaar. Al-aika iets krijg wat ik niet kan gebruiken, geef ik het weg. Je kunt er altijd wel iemand blij mee maken

 7. als zzper krijg je normaliter geen pakket maar onze opdrachtgever denkt daar anders en kregen een goed gevuld pakket. wat wij niet gebruiken hebben wij aan een vriendin gegeven die niet zoveel heeft

 8. Heel mooi om een kerstpakket waar je zelf niet zoveel om geeft weg te geven aan iemand die het écht heel goed kan gebruiken. Dat is wat mij betreft de ware kerstgedachte.

 9. Ik krijg geen kerstpakket. Als je iets krijgt, is dat altijd wel fijn! Ik kan me voorstellen dat je niet alles gebruikt en het is leuk als je daar dan anderen een plezier mee kan doen

 10. Ik had dit jaar voor het eerst de keuze. pakket met voedsel, war de helft niet van gebruikt word, of een bol cadeau bon. Heb voor dat laatste gekozen. dan kun je tenminste besteden aan iets waar je zelf echt iets aan hebt

 11. Wij krijgen al een tijdje geen pakket meer. Dat geld wordt bij elkaar gelegd en gaat naar een goed doel. Dat is natuurlijk ook een prima investering. Verder deden wij hier nogal eens aan ruilen van producten. :)

 12. Wat een mooi initiatief! Past helemaal bij de kerstgedachte. Persoonlijk vond ik zo'n doos vol cadeautjes altijd wel leuk, maar snap dat het niet bij iedereen past. Vanaf het moment dat we een bon kregen, doneerde ik die iedere keer aan een goed doel. Ook omdat ik denk dat er over het algemeen altijd mensen zijn die het geld beter kunnen gebruiken dan ik :)

 13. Wij krijgen normaal gesproken nooit een kerstpakket, maar dit jaar kregen we een cadeaubon, omdat er ook geen borrels en feestebn etc georganiseerd zijn. Dus dat was wel heel leuk!

 14. Ik ben gek op kerstpakketten. Nu krijg ik ze niet meer behalve op mijn blog namens wat bedrijven dan zitten er af en toe wat kerstpakketten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder