Reacties

VVV cadeaukaart en welke cadeaukaart is jouw favoriet? Update 2023 — 55 reacties

 1. Ik krijg niet graag cadeaubonnen en zal er ook nooit geven. Nadeel aan een cadeaubon is dat je het gekregen geld niet kan besteden in een winkel naar keuze en dat bij sommige cadeaubons er ook nog een uiterste geldigheidsdatum op staat.Ik geef gewoon liever geld dan kan de ontvanger het uitgeven waar en wanneer hij wil....

 2. Ik krijg het liefst een cadeaukaart van H&M. Hoewel ik het eigenlijk toch een inspiratieloos cadeau vind, ben ik ook van mening dat het fijn is dat je het geld dan in elk geval daar opmaakt. Als ik geld krijg, ben ik namelijk geneigd het tussendoor uit te geven aan andere dingen (bijvoorbeeld boodschappen, als ik even snel een paar tientjes nodig heb). En dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn van de gever.

 3. Die van Bo.lcom. Mijn man kon dit jaar bij zijn kerstpakket kiezen wat hij wilde. Dat werd deze bon en ik heb er al een boek voor uitgezocht. Meestal koop ik boeken. Mijn man krijgt boeken van zijn werk als hij iets nodig heeft. Wij kopen alleen informatieve boeken of kookboeken. Ik heb een boek gekocht over voeding en gezondheid.

 4. Cadeaukaarten voor cadeaukaarten?!? Het moet niet gekker worden ;) Zelf ben ik inderdaad altijd erg blij met een Hema-kaart. Nog meer dan andere kaarten. Ook favoriet is H&M (of was dat een kaart die ik kreeg bij een retourzending?). Niet handig: Fonq (want ik kan er te weinig mee). En van de VVV vond ik het nadeel dat niet iedereen erbij aangesloten was? Maar misschien is dat iets van jaren terug. Wel ná de Iris-cheque overigens.

  • Ja, apart hè Rory! Dat vond ik ook.

   Inmiddels heb ik al bij 3 winkels tevergeefs geprobeerd mijn VVV cadeaukaart te gebruiken. Dat valt nog best tegen zeg!

 5. Ik vind een cadeaukaart krijgen altijd wat leuker dan geld, er is toch over nagedacht en dit maakt het persoonlijker. Het leukste vind ik een cadeaukaart van een kledingwinkel, hier maak je mij altijd blij mee.

 6. Ik kreeg eens voor mijn verjaardag een cadeaukaart van de Ikea. Ik vond dat eigenlijk wel heel leuk. Dan had ik weer eens een excuus om naar de Ikea te gaan, want dat blijft toch een leuke winkel vind ik.

 7. Het liefste krijg ik als het dan toch een kaart moet zijn een bol.com cadeaukaart. Het assortiment bij bol is zo groot dat ik er altijd wel iets mee kan doen (in de praktijk kies ik bijna altijd een boek uit trouwens). :)

 8. Wat gek dat je moet gaan betalen om je saldo te behouden na 3 jaar en wat apart dat je hem nog moet activeren. Dat zouden voor mij redenen zijn om geen vvv cadeaukaart te kopen. Zelf vind ik een bol cadeaukaart handig. Je kan er zoveel verschillende producten mee kopen en het wordt nog thuisbezorgd ook.

 9. Als iemand mij een cadeau cart voor verjaardag of zo wil geven dan vind ik een boekenbon of kruidvat bon erg leuk, omdat ik graag boeken lees en bij kruidvat ook altijd wel luchtje etc koopt.
  Dit jaar kreeg Euroman met de kerst van werkgever een bon naar keuze, we hebben voor een bol.com gekozen

 10. Ik ben dol op cadeaukaarten, ik heb al eens een diner cadeaukaart gehad, of een van een parfumerie, maar IKEA is tof om te krijgen. MIjn man kreeg deze vvv cadeaubon in zijn kerstpakket. Echt een mega verbetering dat je het bedrag niet in eens hoeft op te maken.

 11. Ik heb onlangs nog zo'n vvv cadeaukaart gekregen, blij dat hij nu niet meer in 1x op hoeft. Hij wordt vast en zeker binnen 3 jaar besteed, maar goed om te weten van die 'betaalregel'

 12. Ik ben niet zo'n fan van de VVV kaarten. Heb zelf ook liever Hema, Kruidvat of Intratuin ofzo. Daar geef ik altijd meer geld uit dan de bedoeling is dus dan zijn cadeaukaarten fijn hihi.

 13. Ik doe ook regelmatig een cadeau-kaart cadeau. Die van de HEMA is er een die ik graag zou krijgen, of van IciParis of Douglas. De restaurant kaart is ook super leuk, maar helaas kun je die op zo weinig echt leuke plekken inleveren....

 14. Ik vind het altijd fijn om cadeaukaarten te krijgen! Man kreeg er ook een voor kerst met ook een flink bedrag. Daardoor was de gewenste nieuwe tv ineens een stuk dichterbij!

 15. Eerlijk gezegd ben ik een beetje klaar met cadeaukaarten. Met name vanwege de houdbaarheidstijd en de communicatie daarover.
  Maar als je mij een cadeaukaart wil geven doe er dan maar een van de Action of De Hema.

 16. Wat bizar dat je voor het behouden van je saldo op de VVV-kaart moet betalen. Te erg voor woorden. Zelf vind ik een cadeaukaart die je bij meerdere winkels kunt besteden wel het fijnste.

 17. Ik krijg liever geen cadeaukaarten. Ik geef ze zelf ook nooit tenzij iemand er echt om vraagt. Ik vind het leuker om geld te geven en dat op een leuke manier te verpakken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder