Reacties

Vrienden op de fiets: overnachten voor 25 euro — 15 reacties

  • Zo jammer dit, mijn buurvrouw gaat ieder jaar fietsen met haar zus en maakt gebruik van overnachtingen bij logeeradressen voor vrienden op de fiets. Ik ben zelf pas ook lid geworden maar nog geen gebruik van gemaakt. Overnachtingen in een bed and breakfast zijn tegenwoordig heel duur. Hotel is vaak goedkoper.

 1. Behalve dat je geld verdient met de link die je deelt kom je ook bij een betaal wall uit van wat waarschijnlijk een krant is, misschien de volgende keer beide kanten van het verhaal zelf delen.

  • Welke link bedoel je Liesbeth? Ik verdien daar geen geld mee hoor.

   Wat betreft de betaalmuur: ik wist niet dat die er tussen zat, waarschijnlijk omdat ik zelf een abonnement heb op de krant, en hem daardoor niet bemerk.

   Het artikel staat helaas niet op nu.nl of op nos.nl, anders had ik daar naar gelinkt.

  • Je maakt gebruik van iets als pzz, dat is linkpizza? Dat verdien je dus geld met de clicks op je blog toch? Daar doelde ik op. Dat je er nu een klein schandaal van maakt zonder zelf beide kanten te delen is het andere wat ik bedoel.

  • Dank voor de toelichting Liesbeth. Nu begrijp ik wat je bedoelt dat met de uitspraak dat ik geld zou verdienen met de link.

   Een 'klein schandaal' zie ik zelf niet zo in de blogpost; het was meer een uiting van verwondering van mijn kant.

   Maar iedereen leest dingen op zijn of haar eigen manier : )

 2. Het blijft altijd lastig dit soort situaties. Want enerzijds is het inderdaad een super leuk initiatief! Anderzijds moeten bed en breakfasts e.d. waarschijnlijk ook die vergunning betalen en is dit initiatief natuurlijk ergens wel concurrentie voor hen. Dus ja, lastig! Hopelijk kan je moeder voorlopig wel nog gewoon gasten ontvangen!

  • Linda Akkermans schrijft: 'Want de logés komen op de fiets of te voet, dus de buurt heeft nergens last van.' Dus ik denk dat het te maken heeft met het idee van auto verkeer bij de mensen die een kamer beschikbaar stellen Ximaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder