Shoplog van donderdagochtend 13 oktober 2016

Kom, laat ik ook eens een shoplog doen. Van plaatsvervangend winkelen is tenslotte nog niemand armer geworden ; )

Mijn donderdagochtend

Op donderdagochtend fiets ik altijd naar de stad. Dat is ongeveer 9 kilometer heen, en 9 kilometer terug. En als ik geen zin heb, wat eigenlijk best vaak is, haalt de belofte van een kop koffie in de stad me wel over de streep.

Meestal ben ik rond 8.30 in de stad, en drink dan koffie bij Bakker Bart. Die is namelijk bijna als enige al open op dat tijdstip. Rond 9 uur wandel ik naar buiten en ga richting Hema. Om 10 uur gaat de bibliotheek open, dus ik heb een klein uurtje om rond te lopen.

En soms koop ik dan ook wat. Zoals afgelopen donderdag.

Shoplop donderdagochtend 13 oktober 2016

Hemarkt

hema vest

Van 29,95 voor 6,- bij Hemarkt. Want vestjes heb ik nooit genoeg.

hema handschoenen

Altijd handig om in huis te hebben met kinderen die hun handschoenen altijd kwijt zijn.

Wibra

clearasil wibra

Deze kocht ik op verzoek van mijn 15-jarige zoon.

placemat

Deze gebruik ik in mijn Xenos dienblad

Hema: miskoop

Onderstaand maandverband is een grote miskoop. Ik heb juist zo’n hekel aan maandverband met vleugels, en wilde dus zonder kopen. Blijkt bij thuiskomst dat ik een soort extra lange slagschepen heb gekocht. Mét vleugels… Baal. Volgende keer beter opletten dus.

screen-shot-2016-10-14-at-13-02-15

En rond een uur of 11 ben ik dan weer thuis en aan het werk.

Hoe ziet jouw donderdagochtend er uit?

17 Comments

  1. marjolein
  2. Thea

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh