Shoplog van donderdagochtend 13 oktober 2016

Kom, laat ik ook eens een shoplog doen. Van plaatsvervangend winkelen is tenslotte nog niemand armer geworden ; )

Mijn donderdagochtend

Op donderdagochtend fiets ik altijd naar de stad. Dat is ongeveer 9 kilometer heen, en 9 kilometer terug. En als ik geen zin heb, wat eigenlijk best vaak is, haalt de belofte van een kop koffie in de stad me wel over de streep.

Meestal ben ik rond 8.30 in de stad, en drink dan koffie bij Bakker Bart. Die is namelijk bijna als enige al open op dat tijdstip. Rond 9 uur wandel ik naar buiten en ga richting Hema. Om 10 uur gaat de bibliotheek open, dus ik heb een klein uurtje om rond te lopen.

En soms koop ik dan ook wat. Zoals afgelopen donderdag.

Shoplop donderdagochtend 13 oktober 2016

Hemarkt

hema vest
Van 29,95 voor 6,- bij Hemarkt. Want vestjes heb ik nooit genoeg.
hema handschoenen
Altijd handig om in huis te hebben met kinderen die hun handschoenen altijd kwijt zijn.

Wibra

clearasil wibra
Deze kocht ik op verzoek van mijn 15-jarige zoon.
placemat
Deze gebruik ik in mijn Xenos dienblad

Hema: miskoop

Onderstaand maandverband is een grote miskoop. Ik heb juist zo’n hekel aan maandverband met vleugels, en wilde dus zonder kopen. Blijkt bij thuiskomst dat ik een soort extra lange slagschepen heb gekocht. Mét vleugels… Baal. Volgende keer beter opletten dus.

screen-shot-2016-10-14-at-13-02-15

En rond een uur of 11 ben ik dan weer thuis en aan het werk.

Hoe ziet jouw donderdagochtend er uit?

Similar Posts

17 Comments

 1. Ik werk altijd op donderdag;) en op vrijdag maar vandaag lekker vrij.Rest van de week zie je mij ook niet in de stad trouwens, ik ga echt nooit zomaar de stad in!Laatste keer was volgens mij nog ver voor de zomervakantie!

  1. Fijn om op vrijdag vrij te hebben denk ik. Dan heb je een lekker lang weekend stel ik me zo voor.

   Als je niet zo maar de stad in gaat kom je ook niet in de verleiding voor impulsaankopen, dus dat is erg slim!

 2. Mijn donderdag-ochtenden zien er niet iedere week hetzelfde uit. Is het mooi weer dan ga ik fietsen, wandelen of in de tuin werken. Is het weer slecht dan rommel ik binnen wat, ga naar de sportschool of zit lekker met een boek op de bank! Soms spreek ik met iemand af om iets leuk te doen. Afgelopen donderdag met jongste zus tijdens een heerlijke lunch, gezellig bijgepraat!

 3. Vestjes kun je idd nooit genoeg hebben. En deze kleur is volgens mij ideaal.
  Mijn donderdagochtend… kinderen naar school brengen en wat aanrommelen in huis. En soms werken, voor de klas staan, op donderdag.

 4. Je hebt je nog goed ingehouden met het shoppen. Ik heb gewerkt donderdag en mega lang in de file gestaan. Thank god dat het nu weekend is. Woehoe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.