Reacties

16 Keuken interieur ideeën: vernieuwende ideeën voor keukens — 46 reacties

 1. ik ben niet zo'n lezer, maar zoiets interesseert me wel,
  als ik wat ga bezoeken, heb ik voor zoiets zeker aandacht
  Ik wens je een fijn Pinksterweekend en hier is een @->- voor jou.

 2. Een kast om de keuken toch een beetje een aparte ruimte te maken, vind ik een heel goed idee! Ik zeg altijd dat ik mijn huis moeilijk anders in kan delen dan nu, maar dát zou een perfecte optie zijn. Toch maar weer eens met een andere blik om me heen kijken.

 3. Mee eens dat fruit en groenten voor kleurige decoratie in de keuken zorgen. Wij hebben hier altijd een mooie grote schaal met fruit en groenten staan.

 4. neuzen in dit soort boeken is gewoon heerlijk! lekker dagdromen, ik heb dat ook met tuinboeken en boeken met quiltpatronen, daar kan ik me helemaal in verliezen

 5. Een keuken is natuurlijk erg persoonlijk en maakt bij een open keuken deel uit van de rest van het interieur van de rest van de woning.
  Een keuken kiezen is je zeker eerst goed informeren over de mogelijkheden. Hans

 6. Wij hebben echt geluk gehad met de keuken. De mensen van de winkel hebben een heel ontwerp gemaakt voor een keukeneiland en ons aangeraden om de ramen vanachter weg te halen en open te maken. Resultaat is prachtig! Ik heb trouwens ook een loper liggen aan het aanrecht, kost niet veel, kan je relatief eenvoudig onderhouden.

 7. Wat een handige vuistregel over het budget van je keuken! Wij hebben onze keukenmuren net voorzien van een nieuw behangetje. Nieuwe deurtjes zijn in de maak en uiteindelijk willen we nog nieuwe kasten tegen de wand met een koffie corner. Een goede keuken vind ik een must!

 8. Wederom weer erg handige tips. Een aantal, zoals de eerste: "Als vuistregel geldt: een investering in een keuken mag niet meer dan 10% van de verkoopwaarde van een huis zijn. Anders lijd je mogelijk verlies." wist ik niet. Hoe verzin je het toch steeds weer om dt soort leerzame artikelen online te krijgen :)

 9. Interieur tips zijn altijd leuk! Ik zit in huurwoning, waar huurbaas de keuken wil vernieuwen met inbouw apparatuur. Alleen dan gaat dus wel de huur omhoog en zit in vrije sector. Als je dan weer kijkt als ik er nog lang woon wat dit kost per 12 maanden, jaarlijkse inflatie x bv 5 jaar dan wordt dat best duur grapje.

  Dus voor nu stel ik dat nog maar even uit, en vindt ik mijn keuken nog wel oké en met plak folie e.d. kan je ook leuk pimpen, al is dat voor nu niet nodig ;-)

  • Fijn dat je ervoor kunt kiezen om de keuken dan nog niet te laten vervangen Kiki. Met plakfolie kun je inderdaad ook vaak al veel bereiken.

 10. Wij wonen nu twee jaar in dit huis en gebruiken de keuken die er destijds inzat. Deze is al wat jaren oud, maar gaat nog erg goed. Het lijkt me wel heel tof om in de toekomst dit eens aan te passen en helemaal naar eigen smaak te maken.

 11. Wij hebben begin dit jaar de keuken aangepakt, maar hebben echt totaal niet nagedacht over deze tips! Had ze best even kunnen gebruiken denk ik haha. Onze keuken is wel heel mooi geworden maar er zijn net wat dingen die beter anders hadden gekunt. Wat ik wel vaan doe is een frisse bos bloemen in de keuken, heerlijk vind ik dat

 12. Het zijn vrij logische tips, vind ik. Mijn keuken is fijn. Veel kastruimte en veel werkblad.
  En ik heb tegenover mijn keukenblok een los kastje met alle keuken apparatuur er in (we hebben een beetje veel). Daarboven hangt een boekenrek met alle kookboeken enzo. Onder dat rek hangt zo’n hangsysteem met keukenspullen en op het kastje zelf staan een fruitmand (lees: zilverkleurige schaal) en een schilderijtje. Ik vind het nog steeds zo’n mooi hoekje!

 13. Ik moest spontaan lachen met de appels.
  Ik denk dat ze al lang op moeten zijn voor ik ze zat ben als ze nog fris dienen te ogen. ;)
  Ik zou zelf mijn keuken weleens willen opfrissen... ze is nogal saai voor mijn doen. ze stond hier al toen ik hier kwam wonen en ze is niet echt mijn stijl. Maar ze is wel zeer functioneel, dus vind ik het goed genoeg.

 14. Prachtig! Dit zijn allemaal tips die je zeker moet meenemen voor het bouwen van een keuken. Ik hou al deze punten zeker in de gate! Bedankt!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder