Metamorfose zolderverdieping

Ze zolderverdieping is bijna klaar! De donkere zolder, die eigenlijk zelden betreden werd, is omgetoverd in drie slaapkamers. Dakkapellen waren helaas te duur, maar we hebben wel prachtige dakramen die voor licht zorgen.

Mijn ouders hebben nog Novilon dat ze ooit in 1985 legden, en dat er nog prima uitziet. Dat gaan we voor de slaapkamervloeren hergebruiken. Het Novilon ziet er uit als planken, en is dus neutraal.

Boven hoeft het nu eigenlijk alleen nog geverfd te worden, en de vloer gelegd, en dan is het daar klaar.

Nu starten de werkzaamheden op de eerste verdieping, want onze expert werkt net als een huisvrouw, van boven naar beneden!

Hoe vinden jullie de metamorfose?

Voor

Na

Neem een email abonnement!

22 Responses to Metamorfose zolderverdieping

 1. Een echt metamorfose. Je huis heeft er gewoon een woonlaag bij. Ik had ook jaren een soortgelijke slaapkamer met dakraam in plaats van dakkapel. Ik miste niks. šŸ™‚

 2. Dat wordt vast een heerlijk huis om in te wonen!
  Mag ik je ook nog even attenderen op de nieuwste inzichten van het RIVM mbt hoofdluis.
  Je kan je de kosten van een luizenzak of cape besparen. Ik twijfelde al vaak openlijk aan het nut hiervan maar trof op school of op het plein geen bijval en veel baat het niet schaad het niet reacties. De som dat er voor ruim 2000 euro aan misschien wel zinloze zakken hing hielp ook niet. Omdat ik iemand ben die graag haar gelijk krijgt is het natuurlijk heerlijk het RIVM aan haar zijde te zien:-))
  http://www.rivm.nl/cib/actueel/nieuws/richtlijn-hoofdluis-herzien.jsp
  Dit nav een eerdere post en reactie van jou nav een blogbericht over luizen etc.

 3. Anonymous, dank voor je reactie. Ik ben inderdaad op de hoogte van de nieuwste inzichten van het Rivm, waarbij kammen centraal staat. Een hele opluchting dat het gedoe van alles op zestig graden wassen e.d. niet meer hoeft.

  Wat zullen de fabrikanten van de luizenzakken ontzettend balen!!!!

 4. Ik gebruik voor mijn cake inderdaad een glazen vorm (voor alles wat ik bak eigenlijk, ik heb geen andere) en de appels liggen idd gewoon op het deeg, een beetje erin geduwd.

 5. Wow, mooi zeg. Hier hebben we dat vorig jaar ook gedaan en zoonlief vindt het nog steeds de mooiste en fijnste kamer van de wereld en staat vaak uit z’n dakraam te kijken naar sterren of regenbogen.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.