Reacties

Metamorfose zolderverdieping: met voor en na foto's — 36 reacties

 1. Dat wordt vast een heerlijk huis om in te wonen!
  Mag ik je ook nog even attenderen op de nieuwste inzichten van het RIVM mbt hoofdluis.
  Je kan je de kosten van een luizenzak of cape besparen. Ik twijfelde al vaak openlijk aan het nut hiervan maar trof op school of op het plein geen bijval en veel baat het niet schaad het niet reacties. De som dat er voor ruim 2000 euro aan misschien wel zinloze zakken hing hielp ook niet. Omdat ik iemand ben die graag haar gelijk krijgt is het natuurlijk heerlijk het RIVM aan haar zijde te zien:-))
  https://www.rivm.nl/cib/actueel/nieuws/richtlijn-hoofdluis-herzien.jsp
  Dit nav een eerdere post en reactie van jou nav een blogbericht over luizen etc.

 2. Anonymous, dank voor je reactie. Ik ben inderdaad op de hoogte van de nieuwste inzichten van het Rivm, waarbij kammen centraal staat. Een hele opluchting dat het gedoe van alles op zestig graden wassen e.d. niet meer hoeft.

  Wat zullen de fabrikanten van de luizenzakken ontzettend balen!!!!

 3. Ik gebruik voor mijn cake inderdaad een glazen vorm (voor alles wat ik bak eigenlijk, ik heb geen andere) en de appels liggen idd gewoon op het deeg, een beetje erin geduwd.

 4. Wow, mooi zeg. Hier hebben we dat vorig jaar ook gedaan en zoonlief vindt het nog steeds de mooiste en fijnste kamer van de wereld en staat vaak uit z'n dakraam te kijken naar sterren of regenbogen.

  • Een zolder op de schuur is ook handig zeg! Maar ik kan me voorstellen dat het in de winter erg koud zal zijn. En misschien bak je er in de zomer ook wel weg van de hitte?

 5. Ziet er mooi uit.
  Wij hebben geen zolder maar wel een plat dak. In de zomer dus ook niet te harden vanwege de zon die er de hele dag op staat. Dus ... al meer dan twintig jaar een vaste airco. Ik zou hem niet meer willen missen!

  • Dat snap ik helemaal Myriam. Ik zou onze vaste airco op zolder ook niet meer willen missen. Het is daar anders echt niet te doen in de zomer.

 6. Altijd een goede investering in een woning om de zolder bij de woning te trekken.
  Nu geen zolder meer, vorige woning wel, twee slaapkamers met dakkapellen en daar boven een vliering. Hans

  • Dat is inderdaad een potentieel nadeel van een zolder: teveel bewaren. Doordat wij er slaapkamers van hebben gemaakt, is dat probleem er niet meer : )

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder