Reacties

Plat dakraam: wel of niet elektrisch? + 12 verschillende dakramen! — 32 reacties

  1. Wij hebben een plat dak, dan heb je weinig keuze,. Het onze is wel handbediend en voorzien van een horizontaal wit vouwgordijn voor als de zon te veel warmte naar binnen laat schijnen.

  2. Wij hebben een tuimeldakraam in de kinderkamer. Vroeger vond ik dat wel een tikje spannend, soms liet ik het raam op een kier staan, maar onze zoon was een ondernemend ventje.

  3. Het heerlijke van een dakraam vind ik altijd dat het een ruimte zo lekker licht maakt. Ik heb er zelf geen, want ik woon in een appartement waar nog buren boven zitten, dus ja, dat zou vreemd worden;). Overigens vind ik lichtkoepels echt geweldig. Schoonmaken van die dingen lijkt me alleen weer minder geweldig...

  4. Wat een leuk blog artikel! Ik had geen idee dat je zoveel mogelijkheden hebt. Wij vinden licht heel erg belangrijk in huis, dus ik denk dat we van alle opties blij worden.

  5. Licht in huis is heerlijk! Mijn vriend is een huis aan het bouwen in Zuid-Afrika (waar hij vandaan komt) en daar zitten een paar platte ramen in het dak. Ziet er op de foto's in ieder geval heel tof uit.

  6. Het probleem dat ik had met de dakramen in onze vorige woonst is dat ik er niet goed aankon.
    Telkens moest ik een stoel nemen om de ramen open of dicht te doen en om ze te reinigen. Dus het zou inderdaad een stuk makkelijk geweest zijn indien het elektrische dakramen waren.

  7. Wij hebben tuimeldakramen en een lichtkoepel in de badkamer. Daardoor is het heerlijk licht, maar het nadeel van de lichtkoepel vind ik dat het snel vies wordt. En je stapt niet zo snel op het dak om het te poetsen.

  8. Wel ideaal dat een dakraam met regensensor vanzelf dichtgaat op het moment dat het dreigt te regenen. Hoop ik wel dat die goed is afgesteld, anders heb je nog steeds een natte vloer.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>