Zolderkamer verwarmen zonder cv

slaapkamer verwarmen zonder cv
Om een enorme kostenpost uit te sparen, hebben we besloten op de zolderverdieping, van ons toekomstige huis op het platteland, geen centrale verwarming aan te leggen.

Persoonlijk houd ik niet van centrale verwarming op mijn slaapkamer, en heb hem toch nooit aan. Sterker nog, ik slaap in principe altijd met het raam open, voor de frisse lucht. Liever dan de verwarming, gebruik ik extra dekens.

Ruimte verwarmen zonder cv

Maar nu wil het geval dat mijn twee zoontjes van 8 en 10 ook een slaapkamer op de zolderverdieping hebben, en zij spélen daar natuurlijk ook. Het plan is om een elektrisch kacheltje neer te zetten in de winter zodat ze het toch behaaglijk hebben. Voor hen vind ik de zolder verwarmen wel belangrijk.

Slaapkamer verwarmen zonder cv Update 2022

Ik ben blij te kunnen vertellen dat een slaapkamer verwarmen zonder cv of een zolder verwarmen zonder cv prima kan. De zolderslaapkamer van mijn jongste zoon is best ruim, maar hij heeft het er behaaglijk warm dankzij een elektrische kachel die mijn man bij de Lidl kocht voor 84,99. Het is een Silvercrest glasplaatverwarming, en ik zweer je: het is vaak behaaglijker bij mijn zoon dan bij ons in de woonkamer!

Leestip: 5 Alternatieven voor gas

Nou vroeg ik me af of jullie nog tips hebben voor goedkope electrische kachels, of vormen van verwarming op een zolderverdieping. Alle tips en suggesties zijn welkom!

22 Comments

  1. Anonymous
  2. Anonymous
  3. Anonymous
  4. ChoCho
  5. Ellen1979

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh