Reacties

Ideeën speurtocht maken voor achtjarige jongetjes 6 tips! — 8 reacties

 1. Ik vind speurtochten geweldig! Heb er zelf ook enkele georganiseerd, was erg leuk om te doen. Volgend jaar als onze dochter 6 word, wil ik ook graag een speurtocht organiseren. En hoe is jullie speurtocht geweest ? Zal ongetwijfeld fantastisch zijn geweest, met jullie als ervaren team en het prachtige weer!

 2. Het is al even geleden, maar toch een reactie:
  Leuke tips voor speurtochten!!
  Vanmiddag heb ik het feestje van een van de kinderen.
  Hij is 6 geworden en wil ook een speurtocht. Het wordt een fotospeurtocht.
  Ik heb gisteren op google maps hem uitgestippeld en aantekeningen gemaakt waar ik de foto's wil maken. Toen heb ik het rondje gelopen en de foto's gemaakt.
  Die foto's gaan in genummerde enveloppen. Ook heb ik er opdrachtjes bij. Iedere opdracht doe ik in een eigen ballon. Daar schrijf ik het nummer ook op. Ze krijgen envelop 1 en dan zien ze waar ze heen moeten lopen. Zijn ze daar, dan mogen ze ballon 1 lek prikken en kunnen we zien welke opdracht het is. Hebben ze die gedaan, dan krijgen ze envelop 2. Zij zullen wel rennen, maar ik ga er lopend met de buggy achteraan met de enveloppen. Dus ik bepaal uiteindelijk het tempo.

 3. Het is bijna saai, maar bijna bij ieder feestje willen de boys heel erg graag een speurtocht doen. En ze vinden het zelf het leukste om met krijt pijlen te zetten en dan na een poosje te verstoppen zodat de andere moeten zoeken. We vieren onze kinderfeestje altijd thuis met lekkers en gezelligheid door naar buiten te gaan met ze en iedereen vraagt of ze volgt jaar terug mogen komen ;-)

 4. Onze zoon van 11 heeft vorige week een WhatsApp speurtocht gedaan. De kinderen vonden het leuk om met de mobiel opdrachten te gaan doen. Er zaten foto en geluidsopdrachten bij. Wel een aanrader voor de iets oudere kinderen. Ik heb de opdrachten van Kinderfeestje Idee afgehaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder