Reacties

Verrekijker: om vogels te spotten. Of mensen? — 10 reacties

 1. Geweldig!! Geen vogels, maar mensen spotten!!
  In onze familie werkt dat ook zo, degenen die achteraf, dus in het buitengebied wonen kijken meteen op wanneer er iemand langs komt!
  Wij hebben een verrekijker, gebruiken hem nooit.
  Ik heb een spiegelreflexcamera met een goede zoomlens, ik voel me echt wel eens paparazzi! Haarscherp in beeld brengen...Echt zo leuk!!

 2. Ja, ik heb ook een verrekijker, zo'n kleintje en een hele echte, die ik jaren geleden van een aardige buurman op de camping heb gekregen. Alleen is die wel loodzwaar, wat dan niet handig is, wel mooi!
  Inderdaad leuk om mee naar vogels te kijken, maar om ermee naar mensen te kijken...?

  Lijkt me wel gaaf om een uiltje of specht te spotten!!!

  Groetjes Lily

 3. Wij hebben een kijker om de ouders Kerkuil met hun kinderen te volgen! Ze wonen bij ons in de kapschuur in een uilenkast, zo leuk!
  Volgens mij is het 'n plattelands-gewoonte om op te kijken wanneer er iemand voorbij loopt of fietst. Toen we pas op het platteland woonden ergerde ik me eraan: was je met iemand in gesprek aan de keukentafel keken ze telkens op om te zien wie of wat...........Inmiddels ben ik eraan gewend geraakt maar gelukkig heb ik die gewoonte niet overgenomen

 4. Hahaha, heerlijk! Ik kan ook zo loeren naar van alles. ;)
  Ken je toevallig de film The Big Year? Gaat over vogelspotters en de wedstrijd om er in een jaar zoveel mogelijk te spotten. Zo leuk! Ik moet hem ook maar weer eens kijken. ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder