Reacties

Schilderijlijst kiezen: hoe kies je de juiste? — 27 reacties

 1. er zijn zelfs wedstrijden voor lijstenmakers met allerlei dingen inlijsten. Dat weet ik toevallig omdat een plaatsgenoot een keer gewonnen had.

  Love As Always
  Dimario

 2. Ik heb een aantal foto's die ik had ingelijst , en daar heb ik ook lijsten op maat voor laten maken. Prijs viel me reuze mee. Geen idee of het de siet si aar e het over had, zou best kunnen

 3. Gecondoleerd Nicole met je vader en ja dat leed wat schilderijlijsten kopen heet. Hier met trouwfoto's gehad die echt in geen normale maar paste en hier super dure lijsten voor moesten kopen, maar meestal koop ik ze ook bij de action en knip ik er maar een stukje van de foto af als het niet past.

 4. Toevallig was ik laatst ook op zoek naar fotolijsten voor wat mooie prints. Best lastig inderdaad om mooie lijstjes te vinden, zeker als je verschillende formaten nodig hebt. Want vaak hebben ze weer niet alle formaten in dezelfde stijl.

 5. Ik hou niet zo van nieuwe dingen die goedkoop en vlug kapot zijn. Wat ik geregeld doe is in de kringloop winkel gaan kijken. Ongelooflijk wat je daar kan vinden van mooie kaders! Ze zijn ook goedkoop maar ze hebben geschiedenis en hebben ooit allicht veel geld gekost. Je kiest er uit wat je mooi vind, gooit de prent of schilderij die er in zit weg en je steekt er lekker je eigen spullen in.

 6. Wat een lief cadeau, Nicole. Mooie foto ook. Ik kies meestal voor een strakke fotolijst. In zilver of in hout. En bij speciale dingen koop ik een wat grotere lijst en die ik er een passe-partout in.

 7. Allereerst nog gecondoleerd met het verlies van je vader. En ja, het kiezen van een fotolijst doe ik meestal puur op gevoel, in het geval van de foto van je vader vind ik juist de lichte kleur mooi omdat die kleur ook terugkomt in de bies van zijn jas. Mooie foto van je vader ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder