Ineens wist ik het!

hoge veterboots

Ineens wist ik het: ik heb hoge veterschoenen nodig!

Dat komt omdat het weer aan de koele en regenachtige kant blijft, en mijn Uggs dermate afgetrapt zijn dat ze eigenlijk niet geschikt zijn voor het publieke leven. Ik heb wel ‘nette’ laarzen, maar eerlijk gezegd zitten die zo vervelend dat ik ze liever niet aantrek.

Zo kon het gebeuren dat ik mijzelf terugvond op het internet, zoekend naar leuke veterschoenen. En als je daar eenmaal aan begint, krijg je vervolgens voortdurend verleidelijke advertenties voorgeschoteld. Ook als het verlangen is weggeëbd…

Hoge veterschoenen van Omoda gekocht

Dankzij een advertentie op Facebook kwam ik uit bij een paar veterschoenen van Omoda, die voldeden aan al mijn wensen:

  • Leuk uiterlijk
  • Mooie bruine kleur
  • Comfortabel
  • De juiste hoogte
  • Niet te duur

De prijs was erg aangenaam omdat deze veterboots van Omoda flink afgeprijsd waren: van 159,95 naar 63,95.

hoge veterboots

Similar Posts

16 Comments

  1. Tja persoonlijk vind ik het niet echt een mooi plaatje. De grove schoenen bij een fladderende rok en een vestje wat (in mijn ogen dan) niet mooi zit. Sorry

  2. Oeps, heel eerlijk vind ik ze niet zo mooi. De veters zijn zo donker en daardoor zo aanwezig. Aan de andere kant gaat het totaal niet om wat ik ervan vind. Jij draagt ze, jij vindt ze leuk en daardoor is het gewoon perfect voor jou, toch? En tof ja, die aanbiedingen bij Omoda. Ik heb daar ook wel het een en ander vandaan gehaald. Zijn ze eigenlijk van leer of heb ik daar overheen gelezen?

  3. Over smaak valt niet te twisten, maar dit moet me van het hart: deze plunje doet niemand eer.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.