Reacties

Ineens wist ik het! — 16 reacties

  1. Tja persoonlijk vind ik het niet echt een mooi plaatje. De grove schoenen bij een fladderende rok en een vestje wat (in mijn ogen dan) niet mooi zit. Sorry

  2. Oeps, heel eerlijk vind ik ze niet zo mooi. De veters zijn zo donker en daardoor zo aanwezig. Aan de andere kant gaat het totaal niet om wat ik ervan vind. Jij draagt ze, jij vindt ze leuk en daardoor is het gewoon perfect voor jou, toch? En tof ja, die aanbiedingen bij Omoda. Ik heb daar ook wel het een en ander vandaan gehaald. Zijn ze eigenlijk van leer of heb ik daar overheen gelezen?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>