Reacties

Zo wordt klussen een makkie — 23 reacties

 1. Klussen is gewoon leuk om te doen. Wat ik aan gereedschap heb past niet in een reactie van hamer tot betonhamer. en het electrisch gereedschap vrijwel allemaal op accu en van hetzelfde merk.

 2. Ik ben niet zo van de klussen,
  maar ik kan wel iets gelukkig. Maar als ik er iemand anders voor kan strikken.. dan strik ik graag.

  Love As always
  Dimario

 3. Bij mij thuis ontbreekt goed gereedschap. Ik heb wel wat schroevendraaiers en een hamer, maar een boormachine heb ik bijvoorbeeld niet. Dus hoewel ik wel zelf kan behangen en verven e.d. moet ik een broer bellen voor dingen als een schilderij ophangen. En dat vind ik wel prima;).

 4. Ik kan simpelere klussen prima zelf en heb dan ook een kleine gereedschapskist. Voor de moeilijkere klussen bel ik toch nog steeds mijn handige vader.

 5. In een ver verleden ben ik op de LTS opgeleid tot meubelmaker. Ondanks dat ik er niet verder in ben gegaan heb ik er mijn hele leven voordeel van gehad. Handgereedschap om hout te bewerken heb ik dan ook voldoende. Helaas speelt de leeftijd mee en is fysiek niet veel meer mogelijk.

 6. Mijn vriendin deed alles zelf. Behangen (zelfs achter de radiator), meubels verven en laminaat leggen. Ik denk dat het vooral durven is. Ik ben verwend. Mijn vader is/was meubelmaker en mijn man heeft twee rechter handen. Banden plakken en fietsen maken laat hij aan mij over (-:

 7. Ik laat dat soort dingen graag over aan mijn vriend, ik wil best een handje meehelpen maar dan moet hij maar zeggen hoe ik het het beste kan doen, want zelf heb ik daar totaal geen inzicht in.

 8. Ohhh, zo'n gereedschapskar zou ik best willen hebben. Maar die zijn duur! Ik heb heel veel gereedschap, zeker voor een vrouw :-) Maar ik ben ook best handig, al zeg ik het zelf. En dat komt vooral omdat ik ongeduldig ben en geen zin heb tot iemand tijd heeft om me te helpen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder