Reacties

Een jaar lang grijs worden: grijze haren krijgen — 15 reacties

  1. Voor mijn 30ste waren er al een paar grijze haren. Ik heb het nooit geverfd en zal dat ook nooit gaan doen. Nu op mijn 52 ste ben ik nog lang niet volledig grijs. Mijn man begon ook al voor zijn 30ste , dus gaan we mooi samen op!!

    • Ik ga bijna gelijk met je op. Ik ben maart 2020 begonnen met experimenten om niet te verven. Nooit meer geverfd. Ik vind het niet heel leuk maar ga er wel voor. Het is toch niet gezond om zo negatief te zijn over ouder worden. Waarom zouden we doen alsof we jonger zijn. Ik heb het wel lang, dat vind ik mooi.

  2. Het hangt inderdaad van de lichtval af hoe grijs je bent/lijkt. Ik vind jouw grijze haren echt mooi. En wat je schrijft over gedoe met verven is voor mij één van de redenen geweest om er nooit aan te beginnen.

  3. Mijn kapster benoemt elke keer (subtiel?) mijn grijzer worden haar. Ik ga er niet op in. Geen zin in dat gedoe om het bij te houden en mijn grijze haar helpt me om met mijn leeftijd mee te groeien. Als ik het zou verven zou er iets niet kloppen voor mijn gevoel. Maar misschien dat ik over een paar jaar toch voor een kleurspoeling kies. Ik zie wel hoe het loopt.

  4. jarej geleden toen ik in de spiegel keek en ik zuchtte streek mijn dochter mij over de haren en zei, mijn tweede lievelingskleur is grijs.....
    Toch heb ik jaren nog mijn haren geverfd tot een paar maanden terug, ik kocht twee dozen verf en liet ze staan in mijn badkamerkastje, Ik was te moe om mijn haar te verven. ik liet het maar even zo tot mijn dochter weer zei ik vind het mooi zo die grijze uitgroei in de blonde haren. Sindsdien laat ik het maar zo.

  5. ik heb ook al heel veel grijze haren, dat begon al toen ik 28 was, heb het een tijd gelaten voor wat het was, maar ben toch weer begonnen met haarverf. de grijze haren zitten bij voornamelijk in mijn scheiding en aan de voorkant bij mijn gezicht en verder nog niet. vond het toch een beetje verwaarloosd staan om het uit te laten groeien. nu 36 en verf het nog steeds, voel me nog iets te jong voor een half grijs hoofd :)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder