Reacties

Dakgoten schoonmaken: 7 tips en tricks voor schone goten — 41 reacties

 1. Dat is inderdaad een vervelend klusje. Hier kwamen ze laatst langs met de vraag of het gedaan moest worden. Net zoals de ramen. Heb gelijk ja gezegd. Vroegen er wel iets meer voor.

  • Mag ik vragen wat ze ongeveer vroegen Linda? Het enige bedrag dat ik kon vinden was die 4,50. Bijna overal moest je eerst officieel een offerte aanvragen.

 2. Het grappige is dat ze hier heel vaak aan de deur staan van bdrijven en dan zeggen ze;' uw dakgoot zit heel vol, we komen het schoonmaken'. Nu doen wij het altijd zelf, nou ja de man, die gaat op een ladder staan en haalt alles er uit en het altijd reuze mee wat er in zit. Maar het is zeker iets wat geregeld even moet gebeuren.

 3. Dakgoten schoonmaken lijkt me zo'n rotklusje. Ik ben dan ook blij dat mijn appartement ze niet heeft. Die zijn mooi de verantwoordelijkheid van de bovenburen;). Nouja, zelfs dat niet. Verantwoordelijkheid van de VVE. Heeft 't toch zo z'n voordelen, zo'n VVE.

 4. hebben wij nog nooit gedaan eigenlijk maar hier komt er ook niet veel in omdat wij een redelijk hoog dak hebben waar niks in komt en mocht het een keer vertoppen dan bellen wij de woningbouw

 5. Ons dak is redelijk hoog, in ieder geval hoger dan bomen in de omgeving, dus we hebben eigenlijk geen last van bladen in de goot. Wel zijn er vogels die onze dakgoot gebruiken als nestkast;-)

 6. Ik maak inderdaad 2 keer per jaar de dakgoten van het huis schoon. Er staan veel bomen langs onze straat en in onze ruin. Gelukkig hebben we een lage dakgoot, geen ladder nodig maar een huishoudtrapje!

 7. Hier net als Rachel en Riek een huurhuis, dus hoeven het niet zelf te doen gelukkig.. Bij verstoppingen kunnen wij de woningbouw bellen.

  Nu staan hier amper bomen dus hoeven ze niet gauw te komen gelukkig.

  Wel hele handige tips voor de mensen die het wel zelf moeten doen!

 8. We deden en doen het haast nooit, was niet nodig (afkloppen!)
  Alleen bij een klein afdakje van 2 meter hoog en drie meter lang. Dat kan ik makkelijk zelf met een hanveger en blik.

 9. Ehhhh, daar had ik nog niet aan gedacht. Ik woon hier nog maar net. In het oude huis kwamen praktisch nooit bladeren. Dat was dan weer het voordeel van de binnenstad.

  Love As always
  Di Mario

 10. Hmmm oeps.... ik woon al 2,5 jaar in dit huis en heb eigenlijk nog nooit de dakgoten schoongemaakt. En ik weet ook niet hoe de vorige bewoners hiermee om gingen. Bedankt voor de tips!

 11. Zon drain lijkt me wel handig! Ik durf zelf niet op zo’n hoogte bezig te gaan maar gelukkig heb ik genoeg vrienden en familie die dat wel durven

 12. Gelukkig woon ik nog bij mijn ouders en heb ik vaak naar dit soort taken geen omkijken, maar ik kan mij wel voorstellen dat het niet het leukste is om te doen in je vrije tijd na je werk

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder