Reacties

Pack Bag: vuilniszak openhouder! Echt briljante hack! — 26 reacties

 1. Nee dat ken ik niet want ik heb geen tuin..maar wat ik wel soms heb is dat met de kattenbak verschonen. . Het leegmaken daarvan vraagt angstige precisie, want je voelt het al als dat niet goed gaat.. de hele inhoud over de keukenvloer.dat betekent de hele keukenvloer kuisen.. dus voor die klus zou zo'n hulpje ook wel handig zijn..

 2. Het groenafval gaat hier gewoon in een gft container. Voor het plastic afval hebben we huer wel zakken. Die zijn niet lastig om te vullen, maar waaien snel weg. Als het hard waait moet ik die in de garage zetten. Ik heb die zakken liever niet in de garage omdat onze garage goed geisoleerd is en niet snel koud is. Dan wil het plastic weleens gaan ruiken.
  Ik vind het idee van die bag wel handig, maar hier nog niet nodig met de drie containers (papier, gft, restafval).

 3. Ziet er zeker handig uit, maar ik ben toch blij dat wij een afsluitbare vuilnisbak voor het plastic hebben. Te vaak gaat er plastic in dat nog heerlijk 'geurt' naar de etenswaren die er in verpakt zaten. Dat zou teveel verleiding zijn voor onze huisdieren bij een open zak.

 4. Het zal best handig zijn maar ik doe niet mee aan nog meer plastic in huis halen, ik ben juist aan het plastic minderen en schaf vooral duurzame spullen aan (zoals potten van glas in plaats van al dat plastic). Ook als ie gratis was dan nam ik ' m niet!

 5. Lijkt me dat een groot stuk karton hetzelfde kan doen? Wij hebben altijd wel een aardige doos ergens staan die we dan kunnen gebruiken. Daarbij, de meeste vuilniszakken zitten bij ons gewoon in een vuilnisemmer. Te zijner tijd zelfs eentje waar er twee in zitten, voor afvalscheiding.
  Leuk bedacht, maar ik heb er nooit eerder behoefte aan gehad. Denk dus ook niet dat het iets voor ons is.

 6. Dat lijkt me handig!!
  Ik storm altijd de kamers door met een vuilniszak, maar wil je er iets in doen zit die weer dicht of is het kind wat hem in de handen had in eens verdwenen...

  Mmm, als ze, ze weggeven sta ik vooraan!
  Maar vermoed niet dat het gaat gebeuren hier in Wageningen, denk serieus over aanschaffen inderdaad!

 7. Nog nooit voordien van gehoord, maar het lijkt me super handig! Dus meteen op zoek gegaan. Doch het lijkt niet te worden verdeeld in België. Bij Bol.com hebben ze hem ook niet (meer).

 8. Oh wauw, dat is echt handig! Dat had ik veel eerder moeten weten haha. Als we in de tuin werken, gaat alles meestal rechtstreeks in de groene container, dus zonder zakken. En inmiddels heb ik in de keuken een afvalemmer met 3 zakken, dus plastic gaat daar nu in. Maar vind het wel een leuke uitvinding.

 9. Ik ben altijd zo onder de indruk van dit soort 'uitvindingen'. Een uitvinding als deze ligt zo ontzettend voor de hand en toch duurt het een eeuwigheid vooraleer er zo eens iets op de markt komt...

 10. Ik ben heel erg blij met dit artikel! Wij hebben een tuintje aan het water. Achter ons huis is dus geen pad. Dat betekent dat wij met de kliko voor tuinafval door het huis moeten. Zwaar irritant. Anders optie is het in een zak doen, maar dat is dus vreselijk onhandig. Dit is DE oplossing voor ons. Thanks!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder