Reacties

Klusjes in huis blijven gemiddeld zo'n 2 jaar liggen — 68 reacties

  • Ja hier blijven ze ook echt veel te lang liggen. Ik kan zelf niet klussen maar huur ook geen klusjesman voor kleine dingen en om nou de buurman ofzo te vragen zie ik ook niet zitten.

 1. Ik ben vorig jaar verhuist en eigenlijk alles is gedaan, behalve de tuin en de badkamer. De tuin had ik van t voorjaar willen opknappen maar door Corona had ik neit echt het gevoel om allemaal tuincentra af te gaan om te kijken voor inspiratie, dat wordt dus een jaartje opgeschoven. Maar kwestie van geen tijd as niet aan de orde. Heb wel al de veranda onder handen genomen. Die is opnieuw gevergd en lekker aangekleed met van alles.

 2. Meestal doet mijn man alle klussen maar als het moet en ik heb een klusser nodig, dan zoek ik die op op Internet en kies iemand uit de buurt. Ik moet zeggen dat mijn man klussen snel doet.

 3. Klussen doe wij het zelf. Ferry doet het dan In de vakantie witten op de plafon. Programma is nogal wat dat deze mannen niet afmaken. Jaren zitten in de stront met de huis van hun.

 4. Hier doe ik niks aan klussen, ik heb een hele fijne klusjesman: mijn lieve man Jan!
  Hoewel verven mijn afdeling is :D Dat vind ik echt heel leuk om te doen :D

  Laminaat leggen vind ik ook een leuke klus om samen te doen, maar helaas zijn "mijn" klussen echt klussen die je gewoon zelden doet.

 5. ik ben gezegend met een bijzonder handige man, die klussen nog leuk vindt ook. Ondanks dat halen wij ruim het landelijke gemiddelde...

 6. Mijn man is timmerman dus zo kom ik aan mijn klusjesman ;) . Al moet ik zeggen dat de klusjes soms ook lang blijven liggen, aangezien er zoveel mensen zijn die hem nodig hebben. En tja dan blijft het hier even stilstaan. Het vastleggen van de plinten bijvoorbeeld die zijn nog niet zo lang geleden vast gezet

 7. Mijn broers zijn gelukkig heel handig, dus als er iets moet gebeuren, vraag ik wie er zin heeft in pizza. Ik verzorg de pizza en degene die het meeste honger had verzorgt het klusje;).

 8. Herkenbaar en ik denk voor veel van ons. Heb mijn kinderen wel wat dingen geleerd qua klussen, hoe hang je een lamp op, dingen met electriciteit. Schilderen kunnen ze ook en hebben ze (vooral mijn dochter kan het goed) vroeger vaak mee geholpen.
  Vaak denk ik achteraf dat het eigenlijk wel meeviel (bijvoorbeeld even een nieuwe wc-bril monteren en dan nog zo dat de bril niet direct naar beneden valt als je hem ophoog zet). Vaak een kwestie van gewoon eraan beginnen. En doorgaan tot het af is. En project in stukjes hakken helpt mij ook.

  • Een grote taak in stukjes hakken helpt bij mij inderdaad ook heel goed. Dan wordt het minder intimiderend en kun je makkelijker beginnen.

 9. Dan ken jij mijn man nog niet. Alles moet netjes zijn en hij doet het gelijk maar ja hij heeft alle tijd want hij kijkt zelden tot nooit TV en wil altijd iets te doen hebben. Geweldige combinatie. En ik hoef er niet eens om te vragen of het is al gebeurt.

 10. Oh heel herkenbaar dit voor velen, denk ik zo. Het ligt er wel heel erg aan wat voor klusje. Een muurtje verven vind ik geen probleem, maar grotere klussen (waar we eigenlijk echt iemand voor moeten inhuren) die blijven doorgaans echt veel langer liggen.

 11. oh dat wil ik wel geloven ja!! zou in mijn huis ook zo zijn maar gelukkig is mijn vriend heel anders, hij is ook handig en kan veel. ik ben totaal niet hadden en wat betreft (teveel) klusjes loop ik ook altijd helemaal vast. geen idee waar te beginnen

 12. En als je dan uiteindelijk die klus afmaakt waar je zolang tegen aan hebt lopen hikken, dan blijkt het eigenlijk zo gepiept. Ik heb trouwens mijn laminaat laten leggen door iemand die ik gevonden had via Werkspot.

 13. Bevriende en behulpzame buurman, een kennis, een zoon. Als ze tijd hebben. Pas nog allerlei achterstallige dingetjes opgeknapt en gerepareerd.
  Nu zoek ik nog iemand die de kamer en keuken wil witten, voor de meesten een té vervelende klus. Snik.

 14. Die uitgestelde klusjes noemen ze knagende ratten. Je kan ze het best de nek omdraaien door actie te ondernemen. Ik ben gestopt met het maken van to-do-lijstjes.
  Mijn man is een goeie klusser. Hij werkt netjes en waar hij vandaag aan begint, heeft hij het liefst gisteren af...Maar vader is meubelmaker. Als ik zijn naam hardop in huis zeg, valt alles uit elkaar (-:

 15. Wij willen zelf klussen maar niks voor ons vooral grote klussen. De vloerlaminaat zelf gedaan maar hier en daar open. Als nieuw vloerlaminaat gaan wij iemand anders doen, denk ik

 16. Heel herkenbaar. Alleen dat kitten van de badkamer? Dat lijkt mij een hele essentiële die je zéker niet te lang moet uitstellen. Stel je voor, al dat water wat door voegen heen kan gaan lekken. Brrrr. Toen de voegen ook eens vervangen moesten worden heb ik dat ook heel snel geregeld. Maar eerlijk is eerlijk. We moeten bijna alles laten doen, aangezien H. en ik allebei twee hele erge linkerhanden hebben...

 17. Ik moet eerlijk toegeven dat dat bij mij ook iets is dat ik gemakkelijk uitstel en als ik er dan aan begin, denk ik heel vaak 'nou, zo erg was dat nu ook niet!' en ben ik heel blij dat het in orde is.
  Wij, mensen, zijn soms toch vreemde wezens, ja! ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder