Reacties

Tip: Paypal vergoedt je retourzending kosten — 19 reacties

    • Ik ben erg gemakzuchtig, en vind iDeal altijd zoveel werk. Paypal is veel makkelijker. Het nadeel van iDeal vind ik bovendien dat je als koper niet beschermd bent zoals bij Paypal.

  1. Creditcard omdat het dan ook verzekerd is, maar anders ideal. PayPal zit ik eigenlijk niet zo in, ik heb er wel eens geld mee ontvangen, maar zelf nooit iets mee betaald.

    • Ik vind iDeal altijd zoveel werk. Dan moet ik héélemaal mijn random reader zoeken en mijn bankpasje pakken, en dan hélemaal inloggen... Ik ben blijkbaar nogal gemakzuchtig. Bij Paypal hoef ik alleen maar op de knop te drukken.

  2. PayPal rekent wel geld voor verkoper, die betekent dat soms door aan koper. Maar die terugstuur kosten vergoeden is echt super. Een keer gedaan, shirt uit China (wist ik veel) laten komen en paste niet, inderdaad duur om terug te sturen! Dus met deze service superfijn. Overigens was Chinese winkel er niet blij mee, was een heel gedoe om geld terug te krijgen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>