Reacties

Mos op het dak: is dat erg? 2 opties! — 31 reacties

 1. Ha Nicole,

  ik vind het best wel mooi staan.
  Als het kan: lekker laten zitten.

  Ik heb een plat dak en zit er over te denken om dat te laten begroeien met sedums.
  Moet er nog over denken...

  groetjes!

 2. Als ik dit lees, ben ik weer blij dat ik een bovenbuurman heb. Het dak is daarmee niet mijn probleem;). Ik vind mos op het dak iets gezelligs hebben, maar dan moet het huis wel netjes onderhouden zijn. Bij een half ingestort huis zorgt mos juist weer voor een beetje extra zieligheid in de aanblik.

 3. Wat grappig dat je dit bent gaan uitzoeken. Het lijkt inderdaad op een groen dak waar je subsidie voor kan krijgen. Zelf zou ik het verwijderen, omdat ik de lekkage niet zou willen. Maar wij wonen in een nieuwbouwhuis dus bij ons zal het niet snel gebeuren.

 4. "Esthetisch probleem"? Wat een gekkies, mos staat juist hardstikke mooi en landelijk 😍 Top dat je het voor nu laat liggen. Ik heb mos op m'n balkon, of groene aanslag, denk dat het mos is. Elk voorjaar weer aan de schrob pffff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder