Driehoek Allesreiniger Oranjebloesem

Driehoek allesreiniger oranjebloesem

Het merk Driehoek is bekend van de groene zeep. Ik heb een fles groene zeep in mijn keukenkastje staan, en die gebruik ik dagelijks met veel tevredenheid.
Maar dat wil helaas niet zeggen dat ik daardoor niet langer gevoelig ben voor gladde praatjes en een mooi uiterlijk.

Driehoek allesreiniger. Met ‘nieuwe parfum!’

Zo kon ik de verleiding van deze kloeke fles Driehoek allesreiniger met frisse oranje spuitdop niet weerstaan. Ik kwam hem tegen bij de Kruidvat waar hij naar me stond te lonken…

De Driehoek allesreiniger met ‘nieuw parfum!’  kostte me maar liefst 2,49. Even ter vergelijking de vloeibare groene zeep van Driehoek kost bij Kruidvat slechts 1,49.

Lees ook het schoonmaakmiddel ossengalzeep bij de Action!

Ben jij gevoelig voor verleidingen van producten in winkels?

Similar Posts

17 Comments

  1. Nee, ik ben daar helemaal niet gevoelig voor. Ben wel heel benieuwd hoeveel procent oranjebloesem er in deze fles zit. Daar betaal je dus die € 1,- extra voor.

  2. Phoe, nee, op dit gebied ben ik niet gevoelig voor aanbiedingen. Ik koop gewoon bij de supermarkt de goedkoopste fles allesreiniger;).

  3. Ja zeker wel ik kocht een week of 6 geleden deze spray. Vond ‘m erg prettig in gebruik en zag dat de gewone sop variant ook met oranjebloesem verkrijgbaar is. Ik heb nu de lege sprayfles gevuld met een dopje “gewoon” en aangevuld met water. Werkt top en is erg handig voor tussendoor/aanrecht/toiletbril etc. etc.

  4. Nee. Ik ben daar absoluut ongevoelig voor. Ik koop ook nooit sprays, trouwens. Vriendjelief bezwijkt wel voor gladde praatjes en sprays. Aangezien ik schoonmaak hier, staan die dus allemaal ongebruikt in de kast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.