Reacties

Driehoek Allesreiniger Oranjebloesem — 17 reacties

    • Ik heb de fles er bij gepakt en heb zitten turen op het etiket, maar ik kan niet zien hoeveel procent oranjebloesem er in zit. Er worden alleen 'parfums' vermeld.

  1. Ja zeker wel ik kocht een week of 6 geleden deze spray. Vond 'm erg prettig in gebruik en zag dat de gewone sop variant ook met oranjebloesem verkrijgbaar is. Ik heb nu de lege sprayfles gevuld met een dopje "gewoon" en aangevuld met water. Werkt top en is erg handig voor tussendoor/aanrecht/toiletbril etc. etc.

  2. Nee. Ik ben daar absoluut ongevoelig voor. Ik koop ook nooit sprays, trouwens. Vriendjelief bezwijkt wel voor gladde praatjes en sprays. Aangezien ik schoonmaak hier, staan die dus allemaal ongebruikt in de kast.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder