Goedkope ontbijtjes voor 1 euro: Ikea, Hema en Intratuin

In de folder van Intratuin staat een aanbieding voor hun luxe ontbijt voor maar 1 euro! Normaliter kost dit ontbijt 2,95. De aanbiedingen in deze folder duren tot woensdag 20 juli.

N.B. De vestigingen in Aarschot, Maldegem en Olen doen niet mee aan deze actie.

Wat zit in het Intratuin ontbijt voor 1 euro?

Een croissant, bake off stokbroodje, plakje ham en kaas, jam, boter, een scharrelei en uiteraard een kopje koffie of thee.

Intratuin ontbijt versus Hema ontbijt

Ter vergelijking, het Hema ontbijt dat permanent maar 1 euro kost bestaat uit: croissantje, bake off stokbroodje met ei en bacon, kuipje jam en een koffie of thee. Het grootste verschil is dus het scharrelei!

Ikea ontbijt voor 1 euro

Net als de Hema biedt Ikea permanent een ontbijtje aan voor maar 1 euro. Het Ikea ontbijt voor 1 euro bestaat uit: petit pain, plak kaas, croissantje, kuipje boter, kuipje jam, ei en koffie of thee. En baas boven baas: het tweede kopje thee of koffie is gratis!

Conclusie: het Ikea ontbijt biedt het meest voor 1 euro.

Top drie goedkope ontbijtjes voor 1 euro

 1. Ikea
 2. Hema ontbijt
 3. Intratuin

Neem een email abonnement!

Weet iemand nog meer plekken waar je voor 1 euro kunt onbijten?!

Similar Posts

16 Comments

 1. Ik weet niet nog meer ontbijtjes voor een euro, maar wat misschien wel leuk is om te weten: van IKEA weet ik dat die ontbijtjes qua kosten helemaal niet uit kunnen, maar dat ze gebruikt worden om mensen naar de winkel te trekken. Hetzelfde geldt daar voor die hele goedkope hotdogs/broodjes worst.

  Op zich vind ik dat wel sympathiek: zelf wat inleveren in de hoop dat het je uiteindelijk weer wat oplevert.

 2. Ik las idd gisteren het krantje van de Intertuin. Yes, dacht ik…daar ga ik heen met de kinderen. Niet eten ‘s-morgens maar ginds ontbijten. Helaas had ik de auto niet en morgen ook niet.

  Ander winkels dan de HEMA en Intratuin weet ik niet.

 3. Ik ken ook geen andere 1 euro ontbijtjes. Bij de HEMA hebben wij nog nooit ontbeten, lukt ons nooit voor 10 uur in de stad te zijn ;)

  De IKEA wel, vinden wij altijd erg gezellig. Mijn man neemt altijd het grote ontbijt voor 1.95

  Intratuin zit vlakbij ons huis en zaterdagochtend zijn mijn man en ik samen dus wie weet springen wij even op de fiets, moet namelijkt toch nog een cadeaubon halen.

  Groetjes Isabelle

 4. een oud berichtje van jou, die over de koekepan voor 3 euro bij de kringloop zette mij weer op mijn stokpaardje: antiek kopen is oud tweedehands kopen, in de kringloop koop je nieuw tweedehands. Zowel het antieke servies als het “nieuwe toekomstige antiek;-)” was je heel goed af, stop je in de wasmachine, boen/wrijf je schoon. Je neemt toch ook niet je eigen bestek en bord mee naar een restaurant, dus waarom zou je vies zijn van wat in de kringloop staat, echte rommel is er wel al tuusen uitgehaald door de medewerkers. Wel was ik als het enigszins kan mijn handen als er een toilet aanwezig is, maar met een frisdrankflesje gevuld met water kun je op de parkeerplaats ook even je handen wassen.

 5. Ik ben ook nog van plan om met dochterlief een keer bij de Hema te gaan ontbijten.
  Gisteren met z’n drieën bij de Ikea gegeten, voor 12 euro hebben we lekker makkelijk gegeten.

  GRoeten Herma

 6. Ik weet ook niet nog een adres met een ontbijt voor 1 euro, maar was wel benieuwd welke nou het lekkerst is. Is de top 3 dan hetzelfde of wordt de volgorde toch anders?

 7. Goede vraag Aline! Wie kan er wat over de kwaliteit van de verschillende ontbijtjes zeggen?

  Zelf neem ik altijd het ontbijt van de Hema in een papieren zak mee naar huis, en geef het als lunch aan de kinderen. Daar rekenen ze op donderdag al helemaal op! De koffie bij de Hema vind ik niet geweldig, daar kan ik wel wat over zeggen!

 8. @ LLMM: dit is een marketing techniek: wederkerigheid ofwel “voor wat hoort wat”. Mensen zijn meer genegen iets te gunnen aan wie hen ook wat geeft. Dus ook om toegeeflijker te zijn naar verkopers die, vooruit, voor u!, wat van de prijs af doen etc. Kopen ze er nog een accesoire bij of zo.

 9. Heb je wel eens ‘s ochtends bij Ikea die eetzaal ingelopen? Gat-ver-damme. Klein meisje is gek van Ikea en vorige keer wilde ik er even iets met ze drinken. Heeeeeel die zaal vol met 65+ mensen en stinken naar de gekookte eieren… niet normaal.

  In Breda (het dichtste bij) hebben ze zelfs hun vaste tafels en doen ze lelijk tegen andere mensen als ze aan ‘hun’ tafel zitten, schijnt het, haha.

 10. de ontbijtjes van de hema en ikea zijn zeer goed te doen.
  en het verschil zit niet in het ei want bij de hema krijg je een omelet op je broodje.
  verschil zit wel in de boter want die krijg je niet bij de hema maar bij hema daar in tegen kun je wel voor 50 cent een glaasje vers geperste Jus de orange erbij kopen.
  bij ikea krijg je 2de kopje koffie/thee dan weer gratis.
  Dus er zijn wel wat verschilletjes
  Ik ga wel eens gezellig met mn schoonzussen lekker een ontbijtje doen met de kinderen en dan lekker de stad even lekker bij kletsen.

 11. Helaas betaal je nu 2,95 voor een ontbijtje bij Intratuin.
  Wel lekker, maar ik vind het toch wel een beetje duur.
  1glaasje sinaasappelsap(pak)
  1 glas koffie/thee
  1 plakje kaas
  1 plakje ham
  1 gekookt ei(vaak nog lauw. Lekker!)
  1 pistolet(groot)
  1 croissant (groot)
  1 kuipje boter
  1 kuipje jam

  En tot 10:30 krijg je koffie en thee voor 1,- Euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.