Reacties

De ene Bakker Bart is de andere Bakker Bart niet: 2e kopje koffie gratis — 16 reacties

 1. Apart die verschillen! Zelfs de Action betrap ik wel eens op kleine prijsverschillen, een verschil van 10 cent op raamstiften bijvoorbeeld. Bij actions die maar 10 minuten uit elkaar liggen.

 2. Het is toch vaker zo dat niet alle acties in alle filialen zijn? Het verbaast me daarom eigenlijk ook niets dat het bij deze niet is. De enige plek waar ik een tweede kop gratis drink is de ikea, haha.

  • Het is niet een actie hier in Doetinchem. Het is hier al jaren zo dat de tweede kop koffie gratis is. Vandaar dat ik dacht dat dit landelijk zo was.

 3. Ahhhh, volgende keer naar "De jongedame" gaan. Tenminste, op woensdag, vrijdag of zaterdag zijn ze open. Leuk vintage koffietentje, met krantje, spelletje, huisgemaakt lekkers.

 4. In Ede zijn verschillende koffietentjes, maar daarvoor moet je verder het dorp in.(voor als je nog eens in Ede bent)
  heb er geen ervaring mee hoe het er is, woon in Ede en drink mn koffie bij voorkeur thuis. Al was ik vanochtend met mn kleinzoon bij de mac donald en daar een Latte Machiato genomen, smaakte ook prima. .
  of gewoon naar de Hema.

 5. Tja franchises. Dan heb je dat. En andersom werkt het dus ook zo:
  Omdat ik Bakker Bart in Ede ken, zou ik in een andere stad bij een Bakker Bart nooit iets gaan nuttigen.
  Maar als ik nog eens in Doetinchem ben..... ????

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>