De ene Bakker Bart is de andere Bakker Bart niet

Bakker bart

Afgelopen week was ik in Ede voor een lunchafspraak met drie middelbare school vriendinnen. Naar goed gebruik was ik veels te vroeg, en dus besloot ik om even een kopje te gaan drinken. Ik zag nergens een leuke gelegenheid om dat te doen, en besloot daarom maar naar Bakker Bart te gaan. Die is in Doetinchem altijd erg gezellig namelijk. En zo ontdekte ik dat de ene Bakker Bart niet de andere Bakker Bart is.

De ene Bakker Bart is de andere Bakker Bart niet

Zo betaalde ik voor een kopje koffie 0,25 cent meer en kreeg ik het tweede kopje koffie niet gratis! Ik was helemaal verbaasd, want ik dacht dat alle Bakker Bart filialen hetzelfde beleid zouden hebben. En in Doetinchem kost de koffie maar 2,- en krijg je altijd het tweede kopje koffie gratis. Niet alleen betaalde ik nu meer voor 1 kop koffie, van nog eentje was dus geen sprake. Ook kreeg ik er geen lekker koekje of versnapering bij in Ede.

Dus complimenten voor de Bakker Bart in Doetinchem! Die in Ede is verder vast ook prima, maar ik geef dan toch de voorkeur aan de Bakker Bart in Doetinchem.

Similar Posts

16 Comments

 1. Apart die verschillen! Zelfs de Action betrap ik wel eens op kleine prijsverschillen, een verschil van 10 cent op raamstiften bijvoorbeeld. Bij actions die maar 10 minuten uit elkaar liggen.

 2. Het is toch vaker zo dat niet alle acties in alle filialen zijn? Het verbaast me daarom eigenlijk ook niets dat het bij deze niet is. De enige plek waar ik een tweede kop gratis drink is de ikea, haha.

 3. Ahhhh, volgende keer naar “De jongedame” gaan. Tenminste, op woensdag, vrijdag of zaterdag zijn ze open. Leuk vintage koffietentje, met krantje, spelletje, huisgemaakt lekkers.

 4. In Ede zijn verschillende koffietentjes, maar daarvoor moet je verder het dorp in.(voor als je nog eens in Ede bent)
  heb er geen ervaring mee hoe het er is, woon in Ede en drink mn koffie bij voorkeur thuis. Al was ik vanochtend met mn kleinzoon bij de mac donald en daar een Latte Machiato genomen, smaakte ook prima. .
  of gewoon naar de Hema.

 5. Tja franchises. Dan heb je dat. En andersom werkt het dus ook zo:
  Omdat ik Bakker Bart in Ede ken, zou ik in een andere stad bij een Bakker Bart nooit iets gaan nuttigen.
  Maar als ik nog eens in Doetinchem ben….. ????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.