Reacties

13 Verspakketten die ik heb gemaakt — 24 reacties

 1. Ik denk als je per maaltijd rekent dat een verspakket misschien goedkoper is, maar ik denk als je gaat kijken per week elke avond een maaltijdpakket aanschaffen of verse groente voor 7 maaltijden dat een pakket het dan uiteindelijk gaat verliezen. Ik kook zelf altijd op gevoel met veel groente en kruiden, de verspakketten hebben voor mij denk ik te weinig groente, dan wordt een maaltijd voor 4 personen er een voor 2 denk ik. Ik houd het dan toch bij zelf kokkerellen, maar ik kan mij zo voorstellen dat het voor sommige mensen een uitkomst zal zijn, zeker als ze daarnaast ook niet op de centen hoeven te letten.

 2. Ik lees dat een paar vinden dat het te weinig groente inzit, maar degenen die ik kreeg in TGTG pakketten en verspil-me-niet bozen was bijna alleen groente met zakje kruiden en bij de curry ook pakje kokosmelk.

 3. Ik koop groente die voordelig is en google daarna ‘recept’ met die groente. Er verschijnt dan altijd een lnspirerend recept op mijn ipad.

 4. Ik ben fan van de tomatensoep van AH. Verder gebruik ik eigenlijk nooit verspakketten. Hello Fresh heb ik een keer een pakketje voor één dag van iemand gehad. Ideaal inderdaad, maar ik zou er voor mezelf nooit aan beginnen. Ik vind het echt heel duur.

 5. Fusilli salsa rossa is mijn favoriet. En laatst de chili con carne geprobeerd, die vonden we ook allemaal erg lekker.
  Eerst wilde ik niks hebben van die pakketten, want zoveel verpakking en 'kan ik ook wel los kopen', maar ik ging een keer overstag vanwege een 35% sticker en dat was de Fusilli Salsa Rossa en bleek erg lekker.
  Wanneer ik me Toos Inspiratieloos voor wat koken betreft en mijn hoofd echt geen bandbreedte heeft voor kookcreativiteit, dan koop ik nog wel eens zo'n pakket. Ik vind het echt een goeie middenweg tussen helemaal zelf maken from scratch en tussen afhaal- of diepvriesmaaltijd.

 6. Ik kook het liefst van recept. Dan heb ik zelf in de hand hoeveel zout ik gebruik. Want de verspakketten zijn dan wel handig, maar er zit in verhouding toch altijd weer veel zout in.

 7. Ik kook bijna niet meer. Dus ook geen verspakketten. Als ik wel kook, kies ik liever zelf de ingredienten. Als je de kaartjes van de verpakkingen bewaard (waar de inhoud op staat) kun je zo'n pakket toch gewoon opnieuw maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder