Lidl verspakket milde curry madras: het resultaat

Lidl verspakket milde curry madras

Afgelopen maandag aten wij het Lidl verspakket milde curry madras. En het was een groot succes. Iedereen vond het lekker! En ook qua klaarmaken vond ik het goed te doen. Ik ben niet zo’n briljante kok, maar de uitleg die erbij zat was heel duidelijk. En rijst koken kon ik natuurlijk al. Ik had van te voren alles netjes gesneden. Het uiteindelijke koken verliep daarna ook vlot.

N.B. De rijst en kipfilet moest ik er apart bij kopen.

Lidl verspakketten aanbod herfst

Hieronder een overzicht van de Lidl verspakketten die ze in de Herfst hadden.

Lidl verspakket

Het pakket kostte 3,99 en is beslist voor herhaling vatbaar. Ter vergelijking: bij de Albert Heijn kost dit pakket 4,49.

Lees ook hoe ik Griekse moussaka maakte met een verspakket van Albert Heijn en mijn post over de milieuvriendelijke Lidl green bag!

Zie ook mijn review van het verspakket AH: Bietenrisotto!

Heb jij een favoriet verspakket?

Similar Posts

7 Comments

  1. Van echte curry (ook in een goed restaurant) heb ik een dag later altijd last. Mogelijk omdat er melk met lactose in wordt verwerkt. Om die reden hou ik meer van Indonesisch eten. Couscous gaat ook goed en haal ik (als het er is) bij de Xenos. Net als Paella kan je het zo gek maken als je wilt. Knorr heeft ook van dit soort dingen waar je nog veel bij moet kopen als kip/vlees/groente en soms rijst. Eigenlijk koop je soms alleen de poeder voor een saus of marinade. Dat redt ik zelf ook wel met wat complexere smaakpoeders. ;-)

  2. Ja, wij vonden deze ook heel lekker. En zeker makkelijk te maken ???? Wat zijn er veel soorten! Gaan deze zeker nog eens eten, en ook misschien een andere, als die te koop is.

  3. Mijn oudste zoon heeft dit laatst ook voor ons gekookt, was echt heerlijk! Hij wil leren koken en deze verspakketten zijn een makkelijke instap :-) ook die kaartjes die er hangen met een recept, met de weekaanbiedingen erin verwerkt is een tip.

  4. Wij hebben niet echt een favoriete, maar halen ze wel steeds vaker. Mede ook omdat de kwaliteit van de producten beter wordt. Prijzen bij de Lidl zijn stukken beter dan bij AH ;-)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.