Reacties

Lidl verspakket milde curry madras: het resultaat — 7 reacties

  1. Van echte curry (ook in een goed restaurant) heb ik een dag later altijd last. Mogelijk omdat er melk met lactose in wordt verwerkt. Om die reden hou ik meer van Indonesisch eten. Couscous gaat ook goed en haal ik (als het er is) bij de Xenos. Net als Paella kan je het zo gek maken als je wilt. Knorr heeft ook van dit soort dingen waar je nog veel bij moet kopen als kip/vlees/groente en soms rijst. Eigenlijk koop je soms alleen de poeder voor een saus of marinade. Dat redt ik zelf ook wel met wat complexere smaakpoeders. ;-)

  2. Ja, wij vonden deze ook heel lekker. En zeker makkelijk te maken ???? Wat zijn er veel soorten! Gaan deze zeker nog eens eten, en ook misschien een andere, als die te koop is.

  3. Mijn oudste zoon heeft dit laatst ook voor ons gekookt, was echt heerlijk! Hij wil leren koken en deze verspakketten zijn een makkelijke instap :-) ook die kaartjes die er hangen met een recept, met de weekaanbiedingen erin verwerkt is een tip.

  4. Wij hebben niet echt een favoriete, maar halen ze wel steeds vaker. Mede ook omdat de kwaliteit van de producten beter wordt. Prijzen bij de Lidl zijn stukken beter dan bij AH ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder