Reacties

Koopkalender: wanneer kopen voor de beste prijs? — 29 reacties

 1. Ik kom uit de levensmiddelen wereld en in aanloop van de feestdagen werd alles duurder. Na de feestdagen, normaal een periode dat mensen minder kopen, vlogen de prijzen weer naar beneden.

  Je zou er eigenlijk een kalender van moeten maken met de kennis die je net gedeeld hebt. Een aankoopkalender ;-)

 2. Ja, dat doen wij ook graag. Alleen heeft het hier geen zin om naar de Action te gaan voor kerstspullen na 1 januari. Hier zijn alle kerstspullen dan opgeruimd en staat er voorjaarsspul. Kerstspullen kunnen beter bij de kringloop gekocht worden.

 3. Ik zag nu al in het winkelcentrum dat bij het Kruidvat alle kerstspullen 1+1 gratis waren ook bijvoorbeeld servetten. Bij C&A was een heleboel ook 1+1 gratis maar het leek veel of ze heel veel gedateerde kleding van "zolder" hadden gehaald want er was eigenlijk niks bruikbaars of heeeeeele grote maten of hele kleine. Terwijl ze bij C&A vroeger na Sinterklaas begonnen met "vlaggetjes" dagen met 25%, 35% en 40% korting.

 4. Ik denk ook altijd even na of ik het nu onmiddellijk nodig heb. En anders wacht ik ook tot het goedkoper is. Spaart een heleboel uit!

  Uitgezonderd voor groeten en fruit. Die koop je beter in het seizoen :D

 5. Ik houd hier ook altijd rekening mee, wij kopen een parasol bijvoorbeeld ook liefst na de zomer (of bij de kringloop, nog voordeliger). Of tuinmeubelen. Nieuwe kerstspullen koop ik ook na de kerst, dat is ook nog eens een leuke verassing als je het jaar daarop de kerstspullen van zolder haalt. Ik ben dan allang vergeten wat ik ook al weer gekocht had ;)
  Met kleding doe ik het trouwens ook. Voor de kinderen koop ik meestal een nieuwe jas in de laatste opruimingsronde voor het volgende seizoen. Dat is een gok, maar het is hier nog nooit misgegaan.

  • We zijn bij een speciaalzaak geweest, en die gaan ons bellen voor een afspraak om bij ons te komen kijken. Ze konden moeilijk zeggen hoeveel zoiets anders zou kosten zeiden ze. Dus we zijn er mee bezig.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder