Reacties

Nieuwe kerstboom kopen? Ik dacht het niet! — 16 reacties

  1. Dat probleem hebben wij ook ,altijd dezelfde kunst kerstboom,het wordt saai,ik heb het gevoel alsof hij er het hele jaar staat,altijd dezelfde versiering..we moeten iets anders,dit jaar ieder geval blijft hij gewoon staan, trouwens als 30 jaar,maar volgend jaar misschien iets anders,ieder geval kleiner,echte of geen echte,we belasten sowieso het milieu,dus moeilijke keuze.

  2. Voor de vijfde en waarschijnlijk laatste keer halen we de overblijvende kerstboom uit de tuin. Hij krijgt nu wat bruine takken. Die knip ik er maar af.

  3. We zijn bezig aan onze tweede kunstkerstboom. Deze visten we uit een afvalcontainer dus milieuvriendelijker kan niet..

    We hangen hem vol met houten en rieten hangertjes die we al eeuwen hebben en bergen na kerst alles weer op voor volgend jaar.

    Bij ons staat de boom altijd maar 3 dagen, dus dan ben je hem ook minder snel zat denk ik.

  4. Wij hebben ons vorige kerstboompje, een kleintje met kluit, minstens zes jaar gebruikt. Op 1 januari ging die gewoon weer in de tuin en overleefde het tot het volgend jaar. Dat was best duurzaam, toch? Maar deze zomer gaf hij het op. En moet ik bekennen dat we een nieuwe kochten, weer met kluit. En nu maar hopen...

  5. Bij mij geen kerstboom, want ik kan niet tegen de 'rommel'. Blijk ik ineens duurzaam te zijn;). Het enige 'kersterige' dat ik in huis heb is een diamond painting van een winterdorpje. Vorig jaar gemaakt en het staat nu weer op de kast.

  6. Wij hebben al jaren een kunstkerstboom. De eerste kochten we tweedehands, en een jaar of zes geleden hebben we die vervangen door een nieuwe, die als het goed is ook heel lang blijft. Kerstboomnaalden en -water zijn giftig voor honden, dus een echte doen we niet. Bovendien is kunst wel makkelijk, valt niet uit, gaat jaren mee, etc.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder