Abonnementen op goederen

Abonnementen

Het is werkelijk heel bijzonder waar je tegenwoordig allemaal een abonnement op kunt nemen. Ik heb het niet over tijdschriften of Netflix, maar over ‘tastbare goederen’ zoals toiletpapier en sokken. Hieronder een greep uit abonnementen die je kunt nemen op spullen.

17 Abonnementen op goederen

 1. Wijn
 2. Speciaabier
 3. Koffiebonen
 4. Scheermesjes
 5. Condooms
 6. Luiers
 7. Witte t-shirts voor mannen
 8. Bloemen
 9. Toiletpapier
 10. Thee
 11. Sokken
 12. Hello Fresh recepten
 13. Maandverband en tampons
 14. Gezichtsverzorging
 15. Haarverzorging zoals shampoo en conditioners
 16. Biologische zeep
 17. Tijdschriften en kranten via Blendle

Abonnementen op spullen zijn niet zo populair in Nederland

Maar ik las dat wij Nederlands niet erg enthousiast reageren op dit type abonnement. Vergeleken met andere Europeanen sluiten bij niet graag abonnementen af op tastbare producten. We liggen ver onder het Europese gemiddelde. Dat geldt zowel voor consumptiegoederen zoals maaltijdboxen en diervoeding als voor duurzame producten zoals elektronica en duurzame kleding. Maar abonnementen op digitale producten zoals muziek zijn bij ons dan juist weer populairder.

Op de site warehousetotaal.nl lees je het hele artikel.

Wist je dat je ook een abonnement op de bioscoop kunt nemen?

Zelf heb ik geen enkel van bovengenoemde abonnementen. Nu ben ik wel benieuwd: heb jij een abonnement op een tastbaar product?

Similar Posts

9 Comments

 1. Bloemen zou ik wel leuk vinden, ware het niet dat ik allergisch ben aan vb Lelies. Dus als die dan om de haverklap in het boeket zitten… niet zo handig.
  Een fruitpakket hebben we wel nog een tijd gehad. Maar de hoeveelheid pruimen was dan weer ver boven de aantallen die wij nuttigen (of ze hadden er ook nog een abonnement wc-papier moeten bijdoen ;) )

 2. Nee, wij hebben daar ook geen één van. Ik heb wel eens overwogen om een abonnement op scheermesjes te nemen, maar zelf kopen in de aanbieding was echt veeeeeel voordeliger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.