Reacties

Een wasmachine abonnement? — 17 reacties

  1. Het grote voordeel vind ik dat het onderhoud in geval van een defect vaak bij de prijs zit inbegrepen. Maar als ik bedenk dat mijn wasmachine al twaalf jaar snort, zou een abonnement voor mij echt veel duurder zijn geweest. Voor mij een reden om een potje achter de hand te houden voor dit soort dingen, zodat ik een nieuwe kan kopen als deze het begeeft.

  2. Ik vind het echt bizar duur. Die vanaf prijs zal vast niet uitkomen voor een gezin met kinderen, dus het is sowieso al duurder dan 10/mnd. Als je echt écht geen geld hebt, dan kun je het bedrag zo'n abonnement ook niet missen waarschijnlijk. Als je tijdelijk geen buffer hebt, dan zou je dit een korte periode kunnen doen, totdat je je spaarrekening weer hebt aangevuld.
    Al met al lijkt me dat veel mensen wel een buffer van minstens 500 euro hebben waarmee zo'n aanschaf - indien noodzakelijk - gedekt is.

  3. Ik heb mijn wasmachine net als Naomi nu al weer 12 jaar en nog geen reparatie aan gehad. Als ik die had moeten huren à minimaal €12,99 per maand, dan was ik nu €1870,56 kwijt geweest en ik betaalde voor mijn Bosch wasmachine €441,-

  4. Wij doen dit ook. Een soort lease via Coolblue en zijn super tevreden! Met 2 kleine kinderen en een hond wil je gewoon niet zonder komen te zitten. Gaat ie nu stuk? Dan hebben we morgen, zonder bijkomende kosten, een nieuwe.

    Wij hebben dit trouwens ook voor onze koelkast gedaan.

  5. Bij de meeste dingen die je huurt, ben je uiteindelijk toch duurder uit. Voor mij geldt dat ook. Ik huur een huis omdat ik bij gebrek aan een flinke zak eigen geld geen hypotheek kan krijgen. Maar ik kan wel € 1000,- huur per maand betalen. Zo krom als een hoepel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder