Tweedehands vaatwasser voor 60 euro!

tweedehands vaatwasser

Hoe vind je onze nieuwe tweedehands vaatwasser, hierboven op de foto?

Tweedehands vaatwasser gekocht bij kringloop

Naar goed gebruik, en geheel volgens het gezegde: ‘Een ongeluk komt nooit alleen’ kregen we na een lekkage in ons verwarmingssysteem, problemen met onze afwasmachine.

Vaatwasser kapot: reparartie kosten 500 euro

Hoopvol belde ik een monteur die de afwasmachine na zorgvuldig onderzoek, en diverse pogingen tot reanimatie, tot ‘niet meer te redden’ verklaarde. Een reparatie zou 500 euro kosten!

Vaatwasser op marktplaats?

Dus rende ik naar de computer en zocht op Marktplaats naar afwasmachines. De goedkoopste die ik vond kostte 100 euro. Maar toen herinnerde ik me: onze kringloopwinkel heeft tegenwoordig een heuse website met daarop het aanbod. En inderdaad, in het filiaal in Groenlo stond een afwasmachine van het merk Atag voor 60 euro te koop.

Tweedehands vaatwasser voor maar 60 euro

En nu zijn wij de blijde eigenaren van een uitstekend functionerende afwasmachine, voor maar 60 euro. En door een tweedehandsje te kopen belasten we het milieu minder dan met een nieuwe. Zoals je op de foto kunt zien, matcht hij niet bepaald met de rest van de keuken maar dat vinden we niet erg.

Hoewel ik de gezelligheid van afwassen ken van horen zeggen, vind ik het toch vooral een gigantische klus, en zou ik mijn afwasmachine niet graag missen. Al is het maar omdat mijn aanrecht veel netter is, simpelweg doordat ik de vuile afwas er in kan zetten.

Tweedehands vaatwasser groot succes

Het is inmiddels 12 jaar later, en ik kan zeggen dat de tweedehands vaatwasser een groot succes was. Toen we verhuisden naar het platteland wilde ik hem zelfs meenemen. Maar de keuken verkoper overtuigde me ervan dat dit ‘zonde’ was van de mooie keuken. Dus liet ik me overhalen tot een nieuwe Ariston vaatwasser.

Lang verhaal kort, we zijn inmiddels al aan onze derde vaatwasser toe!

Met verlangen denk ik aan die geweldige tweedehands vaatwasser van de kringloop.

Leestips

Heb jij een afwasmachine of was je af?

18 Comments

  1. Anonymous
  2. mariska

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh