Reacties

Mobieltje kopen — 14 reacties

 1. Ik zou ook het gevoel krijgen dat ik erin geluisd wordt....Ik vind het pure misleiding van de klant! Op een prijskaartje hoort de prijs te staan die je bij de kassa moet betalen. Daarnaast kun je dan nog aangeven hoe je evt. geld terug kunt krijgen.... Ik vraag me ook af of het wel zo mag, bij vliegtickets moest op een gegeven moment toch ook duidelijk neergezet worden wat je moet betalen met allerlei toeslagen enz?

 2. Dat is ook misleidend ja. Er is een wet die zegt dat als je redelijkerwijs kan verwachten dat het product kost wat op het prijskaartje staat, de verkoper het daarvoor moet leveren.

  Bijv. door een typfout staat een mobieltje voor 50 in een folder, terwijl ie volgens de kassa 75 is. 50 euro zou best kunnen voor zo'n ding dus moeten ze hem leveren voor dat bedrag.

  Lijkt me dat ze die dingen op het prijskaartje al moeten vermelden.

  Wel vervelend voor Jan! Kan je er niet op ebay ofzo goedkoop eentje kopen?

 3. Inderdaad heel gemeen!Ik ben er 'ingetrapt' bij de kijkshop. Zodra je je geld probeerde terug te krijgen bij samsung kreeg je als melding dat dit type niet meedeed aan de actie. Goed dat je het niet gekocht hebt.

  groeten Cam

 4. Stond het er dan echt niet in 'kleine lettertjes' bij?

  Ik heb op dezelfde manier mijn laptop gekocht. 500 euro, maar 550 werd afgerekend. Die 50 kon je dan via de fabrikant terugkrijgen. Het duurde best lang, maar uiteindelijk stond het toch netjes op mijn rekening.

  Maar.... misschien wel 'n verschil: in de advertentie werd het wel duidelijk (doch in kleiner lettertype) vermeld.

 5. Heel herkenbaar, maar op internet is het al net zo, pas dus goed op. Op onze zoektocht naar een t.v had manlief alles al weet ik hoe vaak bekeken en prijsvergelijk gedaan, en 1 uitgezocht. Eerst nog eens in de winkels kijken en vergelijken. En toen zag hij een dag later dat zijn t.v die hij op het net had uitgezocht weer 20 euro goedkoper was geworden. Toch nog eens goed kijken, hadden ze de verzendkosten eraf gehaald. Hoe kan je de mens belazeren.

 6. Ik heb nooit een artikel gekocht waar ik meer voor moest betalen dan er aan gegeve4n is. Die geldterugacties, daar hou ik niet van. je moet je geld maar terug zien te krijgen.

  Goed gedaan!

  liefs Frederique

 7. @ V for Vendetta

  Als in een folder een typfout staat wil nog niet altijd zeggen dat je hem dan voor die prijs krijgt.Meestal staat op de acherkant van een folder,prijswijzigingen,druk-en zetfouten voorbehouden.
  Tot op heden ben ik nog nooit een folder tegen gekomen waar dat niet op staat.
  Dus je hebt dan ´´echt`´ geen poot om op te staan.
  Groetjes Alexandra

 8. Ik vind het ook misleidend. Het idee dat je er eerst weer wat voor moet doen om je eigen geld terug te krijgen is toch belachelijk. De verkopers weten net zo goed als jij en ik dat er altijd mensen zijn die het niet terug vragen, daar profiteren ze van! ( trouwens, grappig om te lezen dat jij óók een zoon hebt die Jan heet en 14 is!)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>