Reacties

Knip portemonnee voor 3,95! — 10 reacties

  1. :-) leuk mijn moeder had ook een echte knip ;-)
    Ikzelf heb een gewone portemonnee met al mn pasjes etc erin...
    En ik heb een grote (oude) knip waar ik contant/losgeld in stop.(om de eventuele losse boodschappen door de weeks buiten de GROTE weekboodschappen van te doen/laten doen) en ook omdat contant geld mn andere te dik maakt en ik het wel prettig vind een klein beetje aan contanten in huis te hebben.( soms moet in eens een der pubers geld mee voor het een of ander, collectanten aan de deur,of als ze een boodschap voor me halen :-) )

  2. Mijn moeder had (heeft?) er ook altijd zo eentje. Briefjes werden dan mooi 2x dubbelgevouwen, pasjes ernaast. Zelf heb ik gewoon een portemonnee waar briefjes recht in kunnen en muntjes aan de andere kant. Nog vakjes voor pasjes en klaar. Ik heb 'm meestal alleen mee als ik ga winkelen/boodschappen doe, verder loop ik dan met alleen de pinpas. Contant geld heb ik toch bijna nooit.

  3. Leuk he! Ik wil ook al tijden zo'n portemonnee maar kan ook geen geschikte vinden. Mijn oma had vroeger een bruine en die zat in een bruine leren tas gemaakt van allemaal kleine lapjes leer en de handvatten waren van donker hout. Elke week had ze haar tas mee en kreeg ik bananenschuimpjes en 1 gulden 50. Zo leuk door jou blogje om aan mijn oma te denken.

  4. Een echte h.h portomonnee heb ik niet maar wel als we op reis zijn , eén voor onderweg voor benzine etc, één voor hongaarsgeld en één voor Roemeens geld.Wel doe ik het zo het geld dat overblijft iedere week gaat in een potje en wordt opgespaard voor extra dingen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder