Reacties

Kerstversiering 2023 — 12 reacties

  1. Kocht dit jaar een kunstkerstboom en die is wat groter dan de echte kerstbomen die ik voorheen altijd kocht.Maar niet zon zin om veel uit te geven aan nieuwe versieringen dus ga ik eens per week naar 2 kringlopen en sprokkelde daar extra slingers en kerstballen. Wat niet mag ontbreken is de papieren kerstengel gemaakt door mijn moeder in het verpleeghuis vlak voor ze overleed en de laatste kerstkaart(een pop up kerststal) die ze zelfstandig stuurde.

  2. De eerste jaren na het overlijden van onze zoon, hadden wij geen kerstboom. Lichtjes voor de ramen en in huis hadden we wel. Twee jaar geleden kocht ik in een opwelling toch een kerstboompje, dat boompje staat nog steeds in een bloempot buiten. Vorig jaar heb ik een kleine kunstkerstboom bij de kringloop gekocht. En nu ben ik helemaal los gegaan met overal in de woonkamer en keuken kunstkaarsen en lichtslingers. Het heeft dus even geduurd voordat ik er echt weer aan toe was.

  3. Ik vind december een leuke maand maar ik heb niks met ‘versiersels’
    Gezellig zegt iedereen maar mijn boshuisje is voor mij gezellig genoeg.
    Dus…geen boom, geen krans, geen gnoom en net zoveel kaarsen als in november.

    Gezellig hoor!

  4. Goed voor je hele gezin,dat je dit weer doet.Wij hebben al een paar jaar constant kerstboomlichtjes hangen in een hoek. Vond mijn man zo gezellig,dat mocht niet meer terug in de doos.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder