Reacties

Top 5 raambekleding met isolerende werking — 21 reacties

  1. Daar heb ik nou nog nooit aan gedacht! Het tocht bij onze ramen (oud huis) en we hebben al veel geprobeerd, maar dit nog niet. Ik ga het eens met manlief bespreken... Een goed argument om shutters aan te schaffen ;)

  2. Ik woon in een huis met energielabel G uit 1920 zonder centrale verwarming. Op de bovenverdieping en de gang is enkel glas vanwege glas in lood ramen. De gang is echter de grootste tochthoek, dat voel je tot in de kamer. Ik heb daar een dubbel plissegordijn (honingraat)voor besteld. Ik moet het nog ophangen. Doe ik wel na de feestdagen.

  3. Shutters vind ik toch te donker maken. We willen het liefst de ramen zoveel mogelijk onbedekt hebben overdag (niet energiezuinig lees ik. Ai). We hebben gekozen voor plissé gordijnen, al vraag ik mij af of die van ons wel een aluminium coating hebben?

  4. Ik heb nog altijd de voorkeur voor glas- en overgordijnen. Blijf het nog altijd het mooist vinden. En inderdaag, gordijnen dichthouden om de wermte binnen of buiten te houden :)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder