Kerstpakket voor de zzp’er, en wat kreeg jij?

kerstpakket
Hij is al op ook….

Als fulltime blogger ben ik een zogenoemde zzp’er. Dat biedt veel vrijheid, maar er is één nadeel: ik heb geen baas die mij een mooi kerstpakket geeft. Des te leuker is het als één van de bedrijven waarmee ik wel eens samenwerk een kerstcadeau opstuurt!

N.B. kreeg jij wel een kerstpakket, maar vind je er niet veel aan? Denk dan aan kerstpakket doneren!

Dankjewel LinkPizza! Ik ben heel blij met jullie snoep-pizza. Die gaat me goed smaken!

Wat kreeg jij dit jaar als kerstpakket?

Similar Posts

13 Comments

 1. Wij zijn gepemsioneerd é nog steeds met een eigen bedrijfje. Wij krgen een doos heerlijke bonbons van een van onze klanten. Vandaag een fles wijn en chocolaatjes van onze buren .-)
  Kerstpakketten zijn geen coutûme in DK.

 2. Niets en daar ben ik blij mee. Ruim 15 jaar doe ik het zonder enige werkgever, met als bijkomend voordeeld dat ik geen kerstpakketten meer kreeg. Voor die tijd liet ik ze nog wel eens op het werk staan om daar wat uit te delen. Vaak zitten er dingen in die ik heel bewust zelf niet koop als te zout, te veel alcohol of smakelijker van een ander merk. Ook zat er onzin bij als een zilveren slacouvert. Ik couvert m’n sla nooit en zilver vind ik vies smaken.

 3. Ik kreeg een cadeaubon van de Hema van 25 Euro en daar ben ik blij mee! Het is gewoon leuk om iets te krijgen. Ik snap dat jij blij bent met je snoeppizza!

 4. Helaas helemaal niets dit jaar. Das wel erg karig. Twee jaar geleden besloot mijn vorige werkgever het ook al helemaal af te schaffen. Dan regelden we zelf wat vanuit een kleine bijdrage vanuit de lief en lees pot die we zelf vulden. Bv mok met chocomelk en wat snoepjes.

 5. Dat is een heel toepasselijk cadeau!
  Zelf doet mijn werkgever tegenwoordig een bon waarmee je online een cadeau kunt kiezen (tintelingen heet het). Ik koos heel praktisch voor een nest mepal bewaarkommen met deksel. Het meeste andere is toch niet aan mij besteed. Andere jaren koos ik een verrassingsdoos, vanwege het uitpakplezier, maar uiteindelijk geef ik daarna het meeste weer weg.
  Bij Ogma deed ik mee aan de Kerstswap. Mijn swapmaatje is afgekeurd en krijgt dus ook geen pakket, dan is zo’n swappakket ontvangen extra leuk!

 6. Mijn man werkt als zelfstandige, dus ook nooit kerstpakketten voor ons. Maar dit jaar kregen we van n leverancier een kerst-tulband met chocola, van n andere leverancier een amandel-kerstkrans, en van verschillende klanten flessen wijn, en chocolaadjes….we komen niks tekort!

 7. Wat leuk! Ik had een kaartje van ze, ook al een leuk gebaar :) Verder heb ik dikke pech, maar goed, ook toen ik in loondienst werkte kregen we niets hahaha

 8. Leuk, toch een klein presentje.
  Maar wees gerust, als WW-er heb ik dit jaar ook niets ontvangen. ????

  Overigens vind ik een kerstpakket een achterhaald ding: dat is van vroeger toen je nog bijzondere dingen kreeg om je karige kerstdiner mee op te leuken omdat je het niet breed had.
  Toen ik nog een kerstpakket kreeg, gaf ik het ook altijd weg aan iemand die het goed kon gebruiken, wij hebben echt genoeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.