Reacties

Lidl green bag: alternatief voor plastic zakjes voor groente en fruit — 37 reacties

 1. Ik zag die zakjes wel liggen bij de Lidl, maar nu snap ik pas waarom ze daar liggen. Dank zij jou! Ik ga ze nu zeker aanschaffen.
  Overigens komt de Lidl waar ik regelmatig kom naar mijn mening echt niet in aanmerking voor beste in groente en fruit. Vaak zijn deze producten echt niet vers meer, beginnen ze slecht te worden, gaan rotten of schimmelen. Ik denk dat ze te lang in de koeling liggen, vaak in plastic verpakt, voor ze in de winkel terecht komen. Echt zonde, want zo verdwijnt onnodig nog meer voedsel als afval. Wat heet vers??

  • Dat klinkt niet best inderdaad José! Nou vraag ik me af op basis waarvan die prijs dan wordt uitgereikt, want ze kijken dus blijkbaar niet bij alle Lidls.

   Fijn dat je wat aan de tip van de Green Bag hebt.

 2. Binnenkort toch maar eens bij de Lidl binnen wandelen en een aantal van die green bags halen zodat ik er altijd een paar bij me heb.
  Ik shop meestal bij AH, zelfscannen, en dan kan je al het fruit los in je tas gooien, maar wanneer ik naar de vestiging op de hoek ga, dan is zo'n zakje wel handig.
  Thanks! Ik zat er al over te denken om ze aan te schaffen, maar nu ga ik het zeker doen.

 3. Ik gebruik al een jaar of 10 groene zakjes, ooit gekocht bij een webwinkel toen ik roestvrij-stalen drinkflessen zocht. Mijn groene zakjes zijn ook echt groen (kleur) en wijdmazig. Kleiner dan een hazelnoot zou er net doorheen kunnen!

 4. Waaauw, die ga ik nu zeker ook kopen!! Wist ik nog niet!! Lijkt me ideaal, ik wist ook niet dat Lidl zo positief in het nieuws kwam, ik kom er normaal nooit. Misschien moet ik daar eens verandering in brengen :-)

 5. Ik kom altijd bij de lidl maar vind de kwaliteit van groente en fruit bij ons achteruit gaan. Vaak beschimmeld, en kapotte fruit

  Die tasjes zijn wel ideaal en goedkoop

 6. Ik heb ze gisteren net mee genomen! Ideaal lijken ze me. Beter dan die plastic tasjes. Ik neem vaak mijn fruit al los mee, alleen is dat lastig wegen aan de kassa...Nu hoeft dat dus niet meer!

 7. Gisteravond nog naar die reclame gekeken, wij vinden hem ook leuk (dochter en ik ;)) - Maar goede oplossing die zakken en kost inderdaad erg weinig!

 8. Ja ik ga deze ook kopen bij de Lidl, super handig! En inderdaad een leuke reclame. Mooi dat je alle mogelijkheden op een rijtje zet. Fijn geschreven.

 9. Wat een ge-wel-dig filmpje. En zo leuk hoe George Baker zichzelf ook op de hak neemt. Subliem.
  Ik heb nog nooit gehoord van die zakjes. Eerlijk gezegd pak ik nog altijd de plastic zakjes, maar ik herverbruik ze. Wij verzamelen ons 'groene' afval in diezelfde plastic zakjes en die doe ik in de groene bak. Bij ons schijnt het juist ok te zijn om zo afval te scheiden. Mits de zakjes maar doorzichtig zijn.

 10. Geweldig! Grappig genoeg had ik helemaal niet begrepen dat de reclame daar over gaat...ik had m dan ook nog niet helemaal vanaf het begin gezien. Ik koop bijna al mijn groenten en fruit (voor zover niet uit eigen tuin) bij onze fijne Lidl en ik gebruik daar al jaren mijn groene take5nets voor. Ik krijg vaak verbaasde blikken bij de kassa als er een nieuwe medewerker zit en dan zeg ik ook altijd dat het een goed idee zou zijn als ze die zelf ook zouden verkopen. En nu is t dus zover. Ik heb ze nog niet gezien, ben benieuwd. In ieder geval een top initiatief!

 11. ze lijken op BH waszakjes ( en die heb ik laatst gekocht voor 6,00 per stuk), zou je de lidl green bags daar ook voor kunnen gebuirken? (aangezien je ze ook kan wassen)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder