Reacties

Groene curry Lidl verspakket: review — 32 reacties

 1. Ik eet zelf eigenlijk nooit curry, ben bang dat ik ook een watje ben dat het te pittig vindt, haha! Ik neem wel regelmatig zo'n verspakket voor couscous mee, zeker als er een kortingssticker op zit. Ik vind vooral dat sausje daarbij heel erg lekker. Heb al uitgebreid gegoogeld, maar ik heb nog geen recept gevonden waarmee ik dat zelf na kan maken.

 2. Als mijn creatieve kookgeest het soms even af laat weten neem ik ook soms zo een pakket,zowel bij de A.H. als bij de Lidl. Soms doe ik er dan nog een extra groente bij - wat ik nog heb liggen of champignons, courgette of winterwortel - Ik gebruik dan soms in plaats van kipfilet vegetarische kipstukjes van het merk Vegetarische slager of A.H. merk.

 3. Ik ken deze pakketten helemaal niet. Ik weet wel dat er van die pakketten voor soep verkocht worden, maar ik wist niet dat er ook andere zijn. Ik zal eens beter moeten opletten in de supermarkt, geloof ik. De curry ziet er lekker uit!

 4. Fijn dat je het weer zo lekker vond. Misschien toch vaker op je wekelijkse eetlijst zetten?
  Als je het ooit zonder pakket wilt maken, de Euroma kruidenpotjes van Jonnie Boer hebben Thai Green currykruiden, die maak je met wat olie aan, en dan volg je verder dit recept wat je nu maakte. Je kan het recept mét foto's erbij ook opslaan, dan heb je een mooie handleiding en weet je volgende keer nog dat de ui apart moet.

 5. Fijn dat je het weer zo lekker vond. Misschien vaker op je eetlijst zetten?
  Als je het eens wilt maken zonder pakket, Euroma heeft potjes Jonnie Boer kruidenmixen, Thai green curry, die zijn geschikt voor dit recept.
  Bij pittig eten moeten de kinderen geen water drinken, dat helpt niet, melk(zuivel) wel. Een hap rijst, kroepoek of brood helpt ook.

 6. Nooit geweten dat ze dit soort pakketten ook hebben bij de Lidl. Ik kom er dan ook niet zo heel vaak, omdat het niet echt om de hoek is bij mij en ik overal op de fiets naartoe moet, Met een grote tas boodschappen is niet écht handig op de mountainbike. :-D

 7. Wij komen al jaren bij de Lidl, niet omdat we de Albert Heijn niet kunnen betalen, maar omdat we ons elke weer verbazen dat we veel meer kunnen kopen voor hetzelfde bedrag als bij de Albert Heijn. De kwaliteit is niks mis mee. Wij willen best voor kwaliteit meer betalen, maar wij voelen het als meer kwaliteit voor minder geld. Wij kennen het pakket en vinden het ook erg lekker.

 8. Ik ben dol oo dit soort currys al maak ik ze altijd zelf dus zonder pakket.
  Ik denk dat de groene currypasta het gerecht wat pittig maakte. Volgende keer iets minder gebruiken.
  Leuke review om te lezen

 9. Ik heb hem gister ook gemaakt en ik kan niet wachten om hem nog een keer te maken! Het was echt heerlijk en weer eens een keer wat anders. Vandaag de couscous proberen, ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder