Reacties

Verspakket van Jumbo voor asperge frittata — 26 reacties

 1. Haha, die opmerkingen van je man over de bereiding! Ik snijd zelf ook vooraf alles, want anders raak ik 't overzicht kwijt en ga ik inderdaad ook dat soort dingen roepen. Het ziet er heerlijk uit!

  • Ja, dat vind ik ook. Je moet gewoon voor je begint zorgen dat je alle ingrediënten klaar hebt staan, gesneden en wel. Dan gaat het veel beter.

 2. Het is in ieder geval met liefde klaar gemaakt. Ik denk dat je asperges beter in limburg van het land kan halen. Verser kan niet.

  Love As Always
  Di Mario

 3. Ziet er lekker uit. Proeft je man niet tijdens het koken
  Wij zijn fan van het rode curry pakket, de andere hebben we nog niet geprobeerd.

 4. Die verspakketten zijn allemaal erg goeie stappen in de richting van gezonder en leuker eten maken. Hellofresh komt hier elke week (al anderhalf jaar) met 5 maaltijden en eigenlijk komt dat op hetzelfde neer. Leuk recept en alles wat je nodig hebt zit erbij. Het is ook wel vrij veel snijwerk, maar daar word ik 'zen' van :-)
  Ik vind in ieder geval koken tegenwoordig veel leuker dan vroeger.

 5. Hier ook al ruim 3 jaar HelloFresh. Voordeel vind ik dat je geen basis ingrediënten meer hoeft toe te voegen. Wat bij de verspaketten soms wel zo is. Als vertel dat ik HelloFresh gebruik roepen mensen vaak dat het zo duur is. Maar ik krijg mijn weekboodschappen aan de deur bezorgd, eet gevarieerder, eet minder vlees (2x vlees, 1x vis, 2x vegetarisch). En ik kom minder vaak bij de supermarkt waardoor ik uiteindelijk veel minder aan boodschappen kwijt ben. (En nee, ik heb geen aandelen 😉)

  • Mij weerhoudt toch ook de prijs van HelloFresh Martine. Ik wilde het graag gaan doen, maar haakte af toen ik het eindtotaal zag. Maar leuk en lekker is het zeker.

  • Handig zeg! Zeker als je iets vergeet. Sinds ik op het platteland woon kan ik me dat niet meer veroorloven. Ik moet echt goed nadenken of ik wel alles heb.

 6. Dit pakket klinkt lekker. Onze favorieten zijn: curry van Lidl (met bloemkool) en tomatensoep van Lidl of Jumbo. Wel is het zo dat mijn zoon niet van couscous houdt (wij wel) maar sie zit soms bij de curry.

  Ik zou dit pakket proberen als de asperges inderdaad zo duur zijn.

 7. Ik maak het liefste gewoon alles zelf, dat geeft me ook het meeste voldoening. Veel van die zaken die in zo'n pakket zitten zoals uien, aardappelen etc. heb ik toch al standaard in huis.

 8. Ik vind die pakketen vaak gewoon veel te duur als ik bekijk wat er in zit en hoe ''vers'' het werkelijk is en het stelt zo weinig voor vind ik .Gewoon even kijken wat erin zit en dan op een goedkopere manier je maaltijd koken en eventueel zelf aanpassen met dingen die je lekker vind en/of je in huis hebt.Ik rommel vaak maar wat aan met wat toevoeging van groente of kruiden.Gewoon uitproberen en ik krijg echt geen klachten van mijn man .En nee ik ben echt geen kook wonder maar ''rommel'' graag met groenten kruiden pasta rijst noem maar op
  Gr Elisabeth

  • Ik heb daar totaal geen gevoel voor: 'gewoon maar uit proberen'. Dat zit niet echt in mijn systeem, en daardoor is voor mijn zo'n verspakket ideaal. Het helpt me om toch eens anders te koken.

 9. Ik vind zo'n pakket leuk om uit te proberen .Als hij lekker is weet ik wat er nodig is om hem zelf weer te maken 😉 Van de Lidl en AH (toevallig vandaag de aspergesoep 😀) al verschillende uitgeprobeerd ,maar van de Jumbo kende ik ze nog niet . Toch eens gaan kijken dan 👍

 10. Ik vind zo'n pakket ook tof, maar vaak te duur. Jouw pakket ook: er moet nog veel bij en alleen de asperges zijn bijzonder. De andere ingrediënten hebben we ook altijd in huis. Onze favoriet is de curry madras van de Lidl. Veel groente en zelf kipfilet en rijst toevoegen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder