Verspakket van Jumbo voor asperge frittata

Verspakket JSinds ik het fenomeen verspakket heb ontdekt, kook ik gevarieerder en exotischer. Ik vind ze echt ideaal om op een laagdrempelige manier mijn culinaire grenzen te verleggen.

Meestal koop ik een verspakket van Albert Heijn of een Lidl verspakket. Maar dit weekend kwam mijn man thuis met een verspakket van de Jumbo! Ik wist niet dat ze daar ook verspakketten hadden. En ook nog eens in andere smaken.

Hieronder een verslag van het verspakket van de Jumbo voor asperge frittata.

Verspakket voor asperge frittata van Jumbo: dit zit er in

Het verspakket voor asperge frittata bevat:

 • Groene asperges
 • Gele paprika
 • Aardappel
 • Sjalot
 • Peterselie
 • Knoflook

IMG 20190525 155200

Zelf moet je toevoegen:

 • 2 eetlepels olijfolie
 • 8 eieren (M) (die hadden we van onze eigen kippen : )
 • 50 ml melk
 • 100 gram geraspte jong belegen kaas IMG 20190525 155247

Asperge frittata klaarmaken

Mijn man heeft dit verspakket klaargemaakt en hij vond het een hectisch gebeuren. Normaal kijkt hij vaak een Netflix serie op zijn laptop op de keukentafel terwijl hij kookt. ‘Maar dat kon nu echt niet!’ verkondigde hij verontwaardigd. ‘Je hebt steeds maar heel weinig tijd voor het volgende,’ mopperde hij.

De truc is, vind ik, om voordat je gaat koken gewoon alles al te snijden enz. Dat is tenminste mijn tactiek. Mijn man heeft het recept niet van tevoren helemaal doorgelezen, maar het tijdens het koken doorgenomen. Met als gevolg dat hij behoorlijk moest doorpakken. Hieronder het resultaat van zijn inspanningen:

Verspakket Jumbo voor asperge frittata

Verspakket asperge frittata

Het was best een smakelijke maaltijd moet ik zeggen. Een leuk pluspunt van dit verspakket vond ik bovendien dat het vegetarisch is. Op de verpakking staat dat het geschikt is voor 4 personen, maar eerlijk gezegd vind ik dat wat te optimistisch. Ik zou eerder zeggen 3 personen. Want voor 4 personen is het best een kleine maaltijd. Hoewel, als lunchgerecht zou het dan wel weer goed kunnen. Maar wij aten het als avondmaaltijd, en dan was het een beetje weinig.

In het recept staat nergens ‘Voeg naar smaak zout toe,’ dus dat had mijn man dan ook niet gedaan. ‘Dat stond niet in het recept!’ zei hij op hoge toon toen ik opmerkte dat het de frittata een beetje flauw was. Maar op zich is koken zonder zout natuurlijk ook gezonder. Niettemin heb ik wel zelf een beetje zout toegevoegd.

Praktische informatie over dit verspakket

Dit verspakket van Jumbo kost maar liefst 6,49. Maar mijn man kocht het met 1 euro korting, oftewel voor 5,49. Maar dat is nog steeds een stuk duurder dan de verspakketten van Albert Heijn en van de Lidl. Ik vermoed dat dit door de asperges komt.

Andere Jumbo maaltijdpakketten

Ik vind de verpakking van het verspakket van de Jumbo bijzonder leuk. Nieuwsgierig geworden naar hun maaltijdpakketten, besloot ik eens te kijken wat ze verder allemaal aanbieden op dit gebied. Ik kwam er 9 tegen:

 1. Lasagne
 2. Asperge frittata
 3. Indiase tandoori
 4. Maaltijdpakket Marokkaanse couscous
 5. Risotto
 6. Poke Bowl
 7. Thaise rode curry
 8. Sweet Chili
 9. Maaltijdpakket Aubergine schotel

Het goedkoopste maaltijdpakket kost 4,08 en is de Thaise curry.

Zie ook mijn review van het verspakket AH: Bietenrisotto en mijn post over Scrambled eggs maken!

Leestip: Aspergeseizoen

Wat vind jij van de tussen de verspakketten van de verschillende supermarkten?

Similar Posts

26 Comments

 1. Haha, die opmerkingen van je man over de bereiding! Ik snijd zelf ook vooraf alles, want anders raak ik ‘t overzicht kwijt en ga ik inderdaad ook dat soort dingen roepen. Het ziet er heerlijk uit!

  1. Ja, dat vind ik ook. Je moet gewoon voor je begint zorgen dat je alle ingrediënten klaar hebt staan, gesneden en wel. Dan gaat het veel beter.

 2. Het is in ieder geval met liefde klaar gemaakt. Ik denk dat je asperges beter in limburg van het land kan halen. Verser kan niet.

  Love As Always
  Di Mario

 3. Ziet er lekker uit. Proeft je man niet tijdens het koken
  Wij zijn fan van het rode curry pakket, de andere hebben we nog niet geprobeerd.

 4. Die verspakketten zijn allemaal erg goeie stappen in de richting van gezonder en leuker eten maken. Hellofresh komt hier elke week (al anderhalf jaar) met 5 maaltijden en eigenlijk komt dat op hetzelfde neer. Leuk recept en alles wat je nodig hebt zit erbij. Het is ook wel vrij veel snijwerk, maar daar word ik ‘zen’ van :-)
  Ik vind in ieder geval koken tegenwoordig veel leuker dan vroeger.

 5. Hier ook al ruim 3 jaar HelloFresh. Voordeel vind ik dat je geen basis ingrediënten meer hoeft toe te voegen. Wat bij de verspaketten soms wel zo is. Als vertel dat ik HelloFresh gebruik roepen mensen vaak dat het zo duur is. Maar ik krijg mijn weekboodschappen aan de deur bezorgd, eet gevarieerder, eet minder vlees (2x vlees, 1x vis, 2x vegetarisch). En ik kom minder vaak bij de supermarkt waardoor ik uiteindelijk veel minder aan boodschappen kwijt ben. (En nee, ik heb geen aandelen 😉)

  1. Mij weerhoudt toch ook de prijs van HelloFresh Martine. Ik wilde het graag gaan doen, maar haakte af toen ik het eindtotaal zag. Maar leuk en lekker is het zeker.

  1. Handig zeg! Zeker als je iets vergeet. Sinds ik op het platteland woon kan ik me dat niet meer veroorloven. Ik moet echt goed nadenken of ik wel alles heb.

 6. Dit pakket klinkt lekker. Onze favorieten zijn: curry van Lidl (met bloemkool) en tomatensoep van Lidl of Jumbo. Wel is het zo dat mijn zoon niet van couscous houdt (wij wel) maar sie zit soms bij de curry.

  Ik zou dit pakket proberen als de asperges inderdaad zo duur zijn.

 7. 8 eieren voor 4 personen is genoeg maar de hoeveelheid groente vind ik ook eerder voor 2 volwassenen.

 8. Ik maak het liefste gewoon alles zelf, dat geeft me ook het meeste voldoening. Veel van die zaken die in zo’n pakket zitten zoals uien, aardappelen etc. heb ik toch al standaard in huis.

 9. Ik vind die pakketen vaak gewoon veel te duur als ik bekijk wat er in zit en hoe ”vers” het werkelijk is en het stelt zo weinig voor vind ik .Gewoon even kijken wat erin zit en dan op een goedkopere manier je maaltijd koken en eventueel zelf aanpassen met dingen die je lekker vind en/of je in huis hebt.Ik rommel vaak maar wat aan met wat toevoeging van groente of kruiden.Gewoon uitproberen en ik krijg echt geen klachten van mijn man .En nee ik ben echt geen kook wonder maar ”rommel” graag met groenten kruiden pasta rijst noem maar op
  Gr Elisabeth

  1. Ik heb daar totaal geen gevoel voor: ‘gewoon maar uit proberen’. Dat zit niet echt in mijn systeem, en daardoor is voor mijn zo’n verspakket ideaal. Het helpt me om toch eens anders te koken.

 10. Ik vind zo’n pakket leuk om uit te proberen .Als hij lekker is weet ik wat er nodig is om hem zelf weer te maken 😉 Van de Lidl en AH (toevallig vandaag de aspergesoep 😀) al verschillende uitgeprobeerd ,maar van de Jumbo kende ik ze nog niet . Toch eens gaan kijken dan 👍

 11. Ik vind zo’n pakket ook tof, maar vaak te duur. Jouw pakket ook: er moet nog veel bij en alleen de asperges zijn bijzonder. De andere ingrediënten hebben we ook altijd in huis. Onze favoriet is de curry madras van de Lidl. Veel groente en zelf kipfilet en rijst toevoegen.

 12. Oké, dat klinkt wel goed. Als je een keer inspiratieloos bent, is dat heel handig. Ik heb eigenlijk nog nooit zo’n verspakket gekocht. Maar wie weet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.