Reacties

Verspakket Marokkaanse couscous AH: ik maak het niet nog een keer — 22 reacties

 1. Jammer dat niet alle groente meer goed was, dat kun je aan de buitenkant van zo'n pakket ook niet altijd even goed zien. Ik probeer ook regelmatig iets nieuws uit, en de ene keer met meer succes dan de andere keer haha. Een spinaziequiche die ik laatst maakte bijvoorbeeld was voor een keer best lekker, maar niet nog eens :)
  Maar elke keer wel erg leuk om iets nieuws te ontdekken!

 2. Het enige wat ik me herinner is een diepvries zak met een geloof ik ook Marokkaanse schotel ,blegh .De verspaketten heb ik nog nooit geprobeerd .Couscous maak ik wel ,maar met een zakje voor pittige Couscous van K.norr maar verder alles vers ,zo lekker omdat ik zelf toevoeg wat wij lekker vinden

 3. Het ziet er ook niet lekker uit zo. Maar ik ben verwend.
  Couscous eet ik graag bij mijn Marokkaanse vriendin. Die stoomt het. Heerlijk met een kikkererwten curry.

  • Couscous stomen! Dat klinkt ook wel lekkerder. Ik moest er volgens het recept alleen heet water bij gooien, afdekken en dan 10 minuten laten staan.

 4. Die schimmel is ouder dan een dag! En waarschijnlijk bedoel je inderdaad aubergine in plaats van avocado, want avocado is geen product dat in een couscous thuis hoort.
  Ik maak liever zelf couscous met verse groenten. Ik vertrouw die pakketten niet zo. Ik heb in Parijs in een Algerijns restaurant eens couscous gegeten met alleen wortelen en uien als groente en heel veel kruiden en specerijen. Heerlijk was het!

 5. Zo'n pakket lijkt me niets voor m'n 1-persoonshuishouden. Zelf heb ik toevallig een paar dagen geleden couscous gegeten. Ik vond eindelijk weer zo'n instantbeker. Ooit had de Xenos ze met mintsmaak en rozijnen. Gewoon kokend water opgeschenken en 5 minuten wachten. Nu vond ik zoiets bij de Action en heb ik er makreel en mexicaanse roerbakgroente bij gedaan. Smaakte prima. Die makreeltruc komt van de couscous met makreel salade die de Jumbo af en toe heeft. Best een goeie combinatie,

 6. Het is gewoonweg een kwestie van pech hebben dat de groenten beschimmelt was,het is geen rede om het nooit meer te gaan kopen,want het is wel lekker,en over de datum wil ook niet zeggen dat het niet goed meer is,die datum staat er alleen maar om aan te geven dat het niet goed zou kunnen zijn maar in de meeste gevallen is er niets aan de hand,je moet niet op de datum letten maar je zintuigen gebruiken,daar hebben we ze voor...die pakketten zijn best goed en lekker

  • Ik blijf ook zeker wel verspakketten kopen. Dit was denk ik gewoon pech. De reden dat ik dit specifieke recept niet nog een keer maak is dat ik het gewoon niet zo lekker vond.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>