Reacties

Een elektrisch apparaat kopen bij de kringloop: is dat veilig? — 30 reacties

  1. Ik vind het ook geen probleem om elektrische apparaten bij de kringloop te kopen, denk dat je op Marktplaats net zo'n 'risico' loopt, misschien nog wel meer. Zo heb ik dus op Marktplaats een 46inch tv voor €50 op de kop getikt en een dvd speler voor €5 bij de kringloop :)

  2. Nooit bij de kringloop gedaan, maar onze magnetron komt van marktplaats en het is een prima ding. We kopen elektrische apparaten sowieso liever tweedehands, beter voor het milieu en een stuk goedkoper, en we geven allebei niet per se om het nieuwste van het nieuwste. Dure aankopen probeer ik wel in de buurt te zoeken, want ik haal graag op. Gelijk oversteken en ik wil zien dat het werkt voordat ik hem meeneem.

  3. Super dat je hem tweedehands hebt gekocht! Ik support je hier alleen maar in! Ik durf dat ook gewoon prima aan hoor. Wat fijn dat ze een sticker gebruiken, de kringloop waar ik heen ga test sowieso alle elektrische apparaten en wat niet werkt zetten ze niet neer. Ook een prima systeem!

  4. Mijn broodbakmachine komt van Marktplaats en heeft geen sticker. Ik zou niet weten waarom het niet veilig is. Of... ik heb teveel vertrouwen in de mensheid ;-) En tja, tegen de laatste reden (Mac naast de deur), daan kan geen Mediamarkt tegenop!

  5. Haha, reden 3 en 7 heffen elkaar op :-) McDonalds is vet fout qua milieu ;-) Maar je hebt gelijk hoor, bij ons is de kringloop een werkvoorziening en er werken allemaal mensen om de boel te repareren. Bij ons krijg je ook garantie.

  6. Ik koop elektrische apparaten en elektronica nooit tweedehands. Ik heb een soort van allergie voor beschadigingen aan apparaten, meubels etc. dus mij zul je daar niet snel zien. Ik probeer op een andere manier goed te zijn voor het milieu: ik doe zo lang mogelijk met een apparaat voordat ik het uiteindelijk afdank. Daarbij betaal ik liever wat meer voor een goede kwaliteit. Mijn ervaring is dat goedkoop best wel vaak duurkoop is.

  7. Er is natuurlijk een reden waarom Marktplaats zo populair is, dus er is veel behoefte aan gebruikte apparatuur. Ik vind het recycle aspect ook belangrijk.

    • Ik had 48 garantie op deze magnetron. Dus ik kon hem thuis uitproberen en als hij het niet deed op korte termijn terugbrengen. Maar hij werkt prima.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder