Vandaag eten we… Marokkaanse couscous

Marokkaanse couscous

Je kunt veel van verspakketten zeggen, maar niet dat ze niet makkelijk zijn en een laagdrempelige manier om je culinaire grenzen te verleggen! Dankzij zo’n verspakket zet ik vandaag mijn eerste stappen in de Marokkaanse keuken : )

En nu maar hopen dat ik niet uitglij.

Praktische informatie over dit Marokkaanse couscous verspakket

Dit pakket kostte mij 4,65 bij de Albert Heijn. Bijkomende kosten waren: 2,88 voor 300 gram mager rundergehakt. Water en olijfolie had ik al in huis. In dit verspakket zit: 1 courgette, 1 aubergine, 1 rode paprika, 1 ui, 2 knoflookteentjes, zakje kruidenmix, zakje rozijnen/gedroogde abrikozen, zakje kruidenpasta voor couscous en een zakje couscous.

Zie ook mijn review van het verspakket AH: Bietenrisotto!

Inspiratie nodig? Lees dan mijn post: Wat eten we vandaag?

Similar Posts

15 Comments

 1. Eet smakelijk! Ik leer mezelf nieuwe dingen met die pakketten en als ik het eenmaal allemaal snap, stap ik dan toch over op los inkopen. Beetje eigenwijs denk ik.

 2. Ik heb deze Marokkaanse couscous vorige week klaar gemaakt, toen het in de bonus was.
  Ik kan het aanbevelen, een combinatie tussen pittig en zoet en de hoeveelheid is ruim voldoende voor 4 personen. Ingevroren in bakjes om snel een maaltijd op het bordje te krijgen.
  Gehakt is niet echt nodig en heeft ook geen toegevoegde waarde heb ik gemerkt, dus ook prima geschikt voor vegetariërs.
  Weer eens wat anders in de dagelijkse maaltijd ;)

  Groet Lily

 3. Wij kopen deze pakketten ook heel vaak. Ook de soeppakketten zijn aan te bevelen, althans, die van AH, die andere ken ik niet. Ik ben van makkelijk … :) gr.Jeannet

 4. Ja toen wij vorig jaar op vakantie waren in een huisje heb ik ook een pakket geprobeerd. Ik denk dat het dezelfde was die jij nu hebt.
  Wij vonden het erg lekker en makkelijk omdat er alles in zit. Zeker als je op vakantie bent heb je niet al je kruiden bij je, dan is het een uitkomst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.