Reacties

AH Verspakket Thaise groene curry: review — 69 reacties

 1. Aanraden vraag je, nou de Thaise Groene Curry. Niet zo pittig, zeker niet zonder de rode peper. De kinderen vinden 'm heerlijk. Voor sommige vriendinnetjes doen we er op het bord nog wat yoghurt door om 'm nog iets verder af te blussen. Wij eten er met z'n 3-en 2x van, simpel door de hoeveelheid rijst te verhogen. Het is tenslotte een rijst met curry gerecht, geen curry met rijst. We eten er dan ook knoflook naan brood bij.

  Heel andere conclusie als bij jullie. :)

  De aardappelsoep is hier ook een blijvertje, al kopen we daar het pakket niet meer van. Voor de curry ben je wat meer afhankelijk van de curry paste.

 2. Curry kun je ook maken met gewone kruiden. Ik gebruik dan Hindoestaans/Surinaamse massala en peper naar smaak. Ik koop heel veel groente, maar nooit zo'n pakket. Ik koop liever losse groente en bedenk zelf wat ik bij elkaar doe. Voordeliger en bij ons al helemaal met die grote eters.
  Ik werk graag met 'prutjes', dus mijn eten krijgt ook geen schoonheidsprijs. Als ze het hier maar lekker vinden????

 3. Ik vind het veel te weinig groenten, zeker voor een avondmaaltijd.
  Zie het liggen bij AH, denk dat het mensen aanzet tot kopen, vind het en goede marketingstruc, ziet er goed uit!
  Het is makkelijk, men hoeft weinig of niet na te denken, alsmede helpt het mogelijk om betrekkelijk snel een eenvoudige warme maaltijd klaar te maken met het idee dat je een gezonde maaltijd op tafel zet.
  Ik koop nooit geen pakjes of zakjes, er zit toch een zakje bij?
  Ik heb nog nooit een verspakket gekocht, koop alle groenten los bij de groenteboer.

 4. Ik ben zeg erg van het vers koken, zonder pakjes en zakjes en gewoon kruiden toevoegen. Het zal best makkelijk zijn als je geen recept hebt, want die zit er natuurlijk bij, maar verder zou ik het gewoon los kopen.

 5. Volgende keer bij de foto wat verse ingredoienten ernaast leggen dan ziet het er veel aantrekkelijker uit.

  Ik hoop dat dergelijke vers pakketten mensen aanzetten tot nadenken hoe ze dat zelf kunnen maken en niet afhankelijk van een reclamemaker te zijn.

 6. Ik vind de soeppakketten wel altijd erg fijn. Als ik alle tijd heb zoek ik de ingrediënten zelf wel bij elkaar, maar zeker als ik haast heb is het fijn snel een vers gerecht te kunnen maken.

 7. Tja ik vind altijd met dit soort pakketten dat het een aftreksel is van het orgineel en dat het orgineel nooit te evenaren is met de producten van Appie. Daarom koop ik het al niet. Conimex zal bijvoorbeeld ook nooit in mijn karretje komen, dan ga ik naar een toko voor de orginele kruiden.

 8. Ben zeker fan van dit verspakket. Overigens ziet hij er heel anders uit dan bij mij, met veel meer saus. Lekker makkelijk en goed van smaak. Bovendien gevuld met veel groenten, voldoende voor 4 personen. Eventueel aanvullen met een salade. Drink er een lekker glas Sauvignon Blanc bij.

 9. Hier in huis ben ik geografische gezien de boer, maar mijn man is het spreekwoordelijk. Als er wat vreemds op zijn bord komt, dan gaat hij met lange tanden proeven. Ik heb de pakketen al vaker bij de AH zien liggen, maar ik ben er nog nooit aan begonnen. Ik weet dat ik hem echt eerst moet overtuigen en dan heb ik al geen zin meer. Jammer, want het ziet er wel heel goed uit.

 10. Deze heb ik nog niet genomen. Ik kom eigenlijk nog maar net in de AH. Had vorige keer wel hun pakket voor groenten meegenomen en dat viel eigenlijk mee voor de prijs.

  Op zich kook ik sowieso het liefst met verse producten

 11. Ik heb toevallig laatst zo'n soortgelijk pakket bij de Lidl gekocht en dat was prima te doen. Normaal ben ik altijd van de verse producten maar als variant vond ik dit prima te doen.

 12. Haha! IK moest zo lachen om je blog. Zo herkenbaar. Jeetje en al dat snijden van die groente.. Ik laat ook altijd de peper eruit en ik denk niet dat ik dit thuis ga maken hoor, het ziet er inderdaad een beetje uit als... haha sssttt.

 13. Ik zou niet zo heel een verspakket kopen, maar het lijkt me wel handig! Ik hoor en lees ook hier weer verschillende meningen erover. Maar het ziet er nog niet eens zo heel verkeerd uit! Jammer dat het het toch niet helemaal was voor jou.

 14. Ik vind de kip curry madras erg lekker. Heb het al verschillende keren geprobeerd zelf na te maken, maar die kruidenmix die erbij zit heeft toch een vrij specifieke smaak en hebben we nog niet kunnen vinden bij AH. Eignelijk is het van de zotte hoeveel je ervoor betaalt, maargoed. Het is wel erg lekker. Als iemand weet welke kruidenmix ik ter vervanging kan gebruiken die hetzelfde smaakt als die van het verspakket, dan hoor ik het graag ;)

 15. Ik heb vandaag ook ene verspakket gekocht, af en toe mag het eens gemakkelijk gaan, denk ik dan.... Nog altidj beter dan afhaal of pizza, niet waar. Ik koop de mijne wel ind e Lidl of hier in de Colruyt, nog niet echt tegengevallen, jammer dat het bij jou wel was

 16. Ai jammer! Ik was super benieuwd naar deze en wilde hem ook gaan maken. Ga ik waarschijnlijk nog steeds doen maar ben toch wel een beetje huiver. Hoopte natuurlijk op een hele goede Thaise Curry!! (Misschien ben ik ook wel een beetje verpest na mijn vakantie in Thailand, haha) Goed om te weten van te peper, want ik ben niet zo van het spicy..

 17. Ik heb zelf alleen nog maar één keer het soeppakket van de Lidl (tomatensoep) geprobeerd en dat beviel me wel goed. Die andere pakketten lijken ook altijd wel lekker, maar ik vind ze dan uiteindelijk toch een beetje prijzig. En jouw foto is erg herkenbaar; ik maak ook wel eens 'food foto's', maar die zijn 10 van de 10 keer niet geschikt voor publicatie. Dit oogt trouwens nog wel lekker hoor ;-)

 18. Handig dit soort verse maaltijdpakketten! Ik heb zelf van de Lidl een paar lekkere geprobeerd. De tomatensoep en de lasagne is echt een aanrader. Die ga ik zeker nogmaals kopen. Mag ik vragen hoe duur zo'n pakket van de AH is?

 19. Ik hou niet van dit soort pakketten. En dan vergeten ze ook nog de basilicum en en kortiander erbiuj de toen. Dingen die je natuurlijk net niet in huis hebt. Maar wel leuk dt je een foto gemaakt hebt van het recpt. Dan kan ik het gerecht een keer maken.

 20. Ik heb hem ook wel eens uitgeprobeerd maar het gaat al fout bij de kwaliteit van de curry.
  Verder is het belangrijk kom wat limoen toe te voegen en nog meer verse kruiden en verse gember, citroengras, citroenblad etc. Dit komt lange na niet in de buurt

 21. ik heb al een paar keer met zo een pak in mijn handen gestaan, maar ik ben eigenwijs. Dan denk ik altijd; ik zou dit er nog bij willen of dit niet.... Dus koop ik maar weer gewoon losse producten :-)

 22. Ik heb zelf nog nooit zo'n verspakket gekocht.. Lijkt me wel handig, maar dan verwacht je inderdaad wel een topmaaltijd... Niet iets dat 'slechts' 6 a 7 krijgt ;)

 23. Lijkt in nergens op een "thaise groene curry" mag niet eens de naam krijgen..
  Zit alles in wat er niet in hoort op dat ene pepertje en de kokosmelk na..
  Als mensen ooit een keer ECHTE groene curry (gaeng keow wan) dan lusten ze het niet want zijn deze vieze zooi gewend..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder