De rollen omgedraaid en In a parallel universe

Untitled 37Als je van vintage reclameposters houdt, dan zul je genieten van de bewerkte reclames van fotograaf en kunstenaar Eli Razkallah.

Hij verving in oude reclames de mannen met vrouwen, en de vrouwen met mannen. En dat levert hele leuke en mooie plaatjes op!

Op Het Moederfront vind je meer over In a parallel universe.

Similar Posts

4 Comments

  1. Mooi! Toen ik twee was ( ik praatster 1976) namen mijn ouders beide ontslag en gingen we drie maanden reizen door Engeland. Bij thuiskomst had mijn moeder zo werk, maar mijn vader niet. Hij bleef thuis bij ons. Je wilt niet weten wat een commentaar ( eerst al over dat ontslag nemen) hij hier toen op kreeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.