Perssinaasappels vergeleken: AH, Jumbo en markt

 

perssinaasappels

‘s Middags rond 15 uur drink graag een glas vers geperste sinaasappelsap. Hoewel de lol er wel een beetje af is, sinds sinaasappelsap werd ontmaskert als een drankje met veel suiker en weinig voedingsstoffen. Maar nou ja. Ik denk toch graag het gezond en goed voor me is. En voor de kinderen!

Perssinaasappels van AH in voordeelverpakking

Meestal koop ik mijn perssinaasappels bij de Albert Heijn in een voordeelverpakking:

Screen Shot 2018 06 16 at 12.22.56
5,39 voor 4 kilo bij AH

Het fijne aan de perssinaasappels van AH vind ik dat er lekker veel sap in zit. Met 1 sinaasappel heb ik meteen een mooi vol glas sinaasappelsap. Nadeel is wel dat ik ze soms vrij waterig vind….

Perssinaasappels Jumbo en markt

Gisteren bracht mijn man perssinaasappels mee van de Jumbo: 2 kilo voor 2,70. (Zie foto bovenin deze post. De kleine zak op de foto zijn de perssinaasappels van de Jumbo.) Die kosten ongeveer evenveel als die van Albert Heijn. Maar ik weet nog niet hoeveel sap ze opleveren.

Vandaag kocht mijn man vervolgens een heel voordelige zak met perssinaasappels, en dat was op de markt: 4 kilo voor 2,50

Deze week ga ik ze uitproberen!

Lees ook hoe je appels makkelijk in partjes snijdt met een appelsnijder!

Koop jij wel eens perssinaasappels? En welke zijn aan te raden?

Similar Posts

3 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.