Reacties

Appelsnijder: goedkoop en superhandig - voor 1,49 heb je er al eentje! — 10 reacties

 1. Ik vroeg me altijd al af of dat goed werkte... Nu zal ik 'm ook kopen. :-)
  Vorige week kocht ik een 'Kitchen Wonder' bij Zeeman voor 5 euro. Je kan er allerlei vormen mee raspen, echt mijn beste 5 euro ooit besteed. ;-)

  • Nee, heel makkelijk. :-) Het is eigenlijk een plastiek bakje waar je bovenop een dekseltje zet. In dat deksel heb je een stuk dat je er kan uitschuiven om een andere snijvorm te plaatsen. Simpel maar het werkt goed. :-)

 2. ik heb er ook zo eentje maar dan van de aldi en volledig van metaal. de vorige was net als die van jou voor een deel van plastic en die was te zwak, was al snel kapot.

 3. Ik gebruikte altijd de appelboor om het klokhuis er uit te halen en zo kan een kind de appel gemakkelijk vasthouden vanwege het gat wat er in zit.
  Mijn favoriete huishoudhulpje is de sinaasappelschiller van tupperware. Ik zou nooit meer een sinaasappel eten als ik dat ding niet had. Ideaal. Nooit meer vieze nagels.

  • Een appel met een gat er in, is ook leuk voor kinderen om te eten! En ook makkelijk om klaar te maken.

   Een sinaasappelschiller kende ik nog niet! Wat handig dat die bestaan!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder