Tip: appelsnijder bij de Kruidvat

Jarenlang schilde ik de appels voor de kinderen, en sneed ze daarin in vier stukken. Best een gedoe. Maar sinds ik de oude appelsnijder van mijn moeder in de garage vond, is een appel klaar maken een eitje geworden!

Dit is echt een hulpmiddel dat ik jaren eerder had moeten hebben! En het is nog gezonder ook om de schil om de appel te laten zitten. Met de appelsnijder hoef je alleen de appel maar te wassen. Daarna snijd je hem met de appelsnijder in perfecte stukjes.

Daarom wilde ik jullie even tippen: gisteren zag ik er bij de Kruidvat eentje liggen voor maar 1, 69.

server

Ik vind het geen geld, voor een heel handig en makkelijk huishoudelijk hulpje!

Wat is jouw favoriete huishoudelijke hulpje?

Similar Posts

10 Comments

 1. Ik vroeg me altijd al af of dat goed werkte… Nu zal ik ‘m ook kopen. :-)
  Vorige week kocht ik een ‘Kitchen Wonder’ bij Zeeman voor 5 euro. Je kan er allerlei vormen mee raspen, echt mijn beste 5 euro ooit besteed. ;-)

 2. Ik kan hem echt van harte aanraden Sarah! Hij is makkelijk en handig.

  Die kitchen wonder klinkt ook erg interessant. Is het niet lastig om zo’n ding in elkaar te zetten?

  1. Nee, heel makkelijk. :-) Het is eigenlijk een plastiek bakje waar je bovenop een dekseltje zet. In dat deksel heb je een stuk dat je er kan uitschuiven om een andere snijvorm te plaatsen. Simpel maar het werkt goed. :-)

 3. ik heb er ook zo eentje maar dan van de aldi en volledig van metaal. de vorige was net als die van jou voor een deel van plastic en die was te zwak, was al snel kapot.

 4. Ik gebruikte altijd de appelboor om het klokhuis er uit te halen en zo kan een kind de appel gemakkelijk vasthouden vanwege het gat wat er in zit.
  Mijn favoriete huishoudhulpje is de sinaasappelschiller van tupperware. Ik zou nooit meer een sinaasappel eten als ik dat ding niet had. Ideaal. Nooit meer vieze nagels.

  1. Een appel met een gat er in, is ook leuk voor kinderen om te eten! En ook makkelijk om klaar te maken.

   Een sinaasappelschiller kende ik nog niet! Wat handig dat die bestaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.