Reacties

Wandklok — 17 reacties

  1. Ik heb een klein, halfrond, zwart klokje in één van de vensterbanken van m'n woonkamer staan. Ik was ooit een keer voor iets anders met mijn vader bij een juwelier en had dat klokje daar gezien. Hij wist dat ik het mooi vond maar 't was nogal duur. Een week later kreeg ik het cadeau. Lief, hè? :-)

    • Dat kan natuurlijk ook! Helemaal geen klok zie je volgens mij niet veel. Ik ben toch wel blij met mijn klok. In de woonkamer heb ik er in totaal zelfs 4 nu ik er over nadenk… Hm, wat zou dat over mij zeggen...

  2. Een stolpklok, een oude, die helaas moeilijk optijdlopend te krijgen is. En daarom hangt er nog een ikeaklok, waar ik sneller op kijk dan op mijn horloge. Grappig idee die getekende klok!

  3. In de kamer z'on ouderwetse klok met z'on figuur met een wereldbol op zijn nek. De klok hing vroeger bij oma in de kamer. In de woonkeuken een zilveren ronde wandklok uit een kerstpakket. En in de keuken bij het aanrecht een klok van de Ford Garage waar mijn man werkt.

  4. 30+ jaren terug kocht ik een klok by de Hema. Lijkt op een bladzijde uit een reken schrift met de numbers uitgeschreven. Dus Twaalf Een Twee etc..Gewoon een stukje plastic. Wij wonen in het buitenland dus dit is een hit bij iedereen die voor het eerst bij ons over de vloer komt. En onze kinderen kunnen heel goed tot twaalf tellen en schrijven in Nederlands.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder